Procurili rani radovi Aleksandre Nikolić: Bila sa oženjenim, platili joj 7.000 eura da bude na jahti, priznala s koliko ih je spavala!

Showbizz

Procurili rani radovi Aleksandre Nikolić: Bila sa oženjenim, platili joj 7.000 eura da bude na jahti, priznala s koliko ih je spavala!

Aleksandra Nikolić važi za jednog od glavnih favorita za prvo mjesto u šestoj i posljednjoj sezoni rijalitija Zadruga.

Sada se na društvenim mrežama pojavio snimak koji obuhvata dio priča koji je isplivao o Aleksandri u posljednjih nekoliko godina. Ona je najprije Kristijanu Goluboviću otkrila sa koliko muškaraca je spavala sa svega 22 godine.

– Nisam ti ja sa puno muškaraca spavala, nisam u tom fazonu.

– Od 1 do 10 – pitao je Kristijan.

– 10.

– Pa gdje stiže za 20 godina – rekao je on.

– 22, nije ni 10 neka bude 8. Nije mnogo, znaš ti djevojke u mojim godinama sa koliko spavaju muškaraca – zaključila je Nikolićeva.

Filip Car ju je prije nešto više od godinu dana raskrinkao da je sa drugaricama bila plaćena da bude na jednoj jahti u Dubrovniku.

– Da li si bila u Dubrovniku na jednoj jahti sa muškarcem poznatom i tebi i meni, na jahti na kojoj sam ja bio dva dana kasnije. Je l’ ti plaćeno 7 000 eura za šest dana da budeš tamo? Tih sedam hiljada ste talile na tri dijela, plaćen je put u jednom i drugom smjeru.

Između ostalog, prikazano je da se tokom godina svog učešća u rijalitiju muvala i bila bliska sa Kristijanom, Markom Janjuševićem Janjušem, Lazarom Čolićem Zolom, Zvezdanom Slavnićem i mnogim drugima, ako i da su oni svi iznosili prljav veš iz njenog privatnog života.

U jednom momentu, javnost je podsjetila i na njeno priznanje da je bila u emotivnom odnosu sa oženjenim muškarcem, kao i da ju je on natjerao da abortira.

– Ja sam kasnije saznala da on ima ženu i on mi je rekao da moram da abortiram – rekla je ona jednom prilikom (ekskluziva.ba)