Kristijanovo pravo ime niko ne zna, a on ga više ne koristi: Evo šta mu piše u dokumentima…

Showbizz

Kristijanovo pravo ime niko ne zna, a on ga više ne koristi: Evo šta mu piše u dokumentima…

Kristijan, koga gledamo u aktuelnoj “Zadruzi 4”, odavno je poznat po nadimku, posebno kada je bio žestoki momak i bavio se kriminalnim radnjama zbog kojih je nerijetko bio i u zatvoru.

A malo je poznato da mu je pravo ime Aleksandar Golubović. Kristijan je rođen u Minhenu 1969. godine gdje su tada živjeli njegovi roditelji, majka Milanka i otac Srboljub pored kog nije odrastao.

Počeci “žestokog momka sa asfalta” Kristijana Golubovića su dobro poznati, ali ko je njegov otac i kakva ih to slična sudbina vezuje, dugo se nije znalo.

O svom ocu Kristijan je u jednom intervjuu izjavio sledeće:

– Kakva je to sudbina da se začnem iz jednog jedinog pokušaja svoga oca da napravi sina i iste noći biva odveden na doživotnu robiju. Cela ova situacija nagoveštava tok neverovatnih događaja jednog života, mog života. Zapravo moja majka je te ’69 godine bila trudna sa mojom sestrom koju je rodila na Bogojavljanje 19. januara i baš neposredno nakon porođaja, moj otac koji je baš u to vreme bio pod poternicom zbog oružane pljačke sa smrtnim ishodom, valjda sujetno ljut što nije dobio sina, tek svežu majku oplodi i istog jutra biva uhapšen i odveden na doživotnu robiju. (krtice.net)

Odgovori