Otac naterao ćerku da pešači do škole 8 km po kiši: Kad je saznao ŠTA JE URADILA u autobusu objavio VIDEO

Zanimljivosti

Otac naterao ćerku da pešači do škole 8 km po kiši: Kad je saznao ŠTA JE URADILA u autobusu objavio VIDEO

Otac iz Ohaja odlučio je da nauči svoju desetogodišnju ćerku lekciju pošto je izbačena iz školskog autobusa. Naime, problematična devojčica je nekoliko puta maltretirala vršnjake i dva puta je izbačena iz autobusa zbog neprimernog ponašanja.

Prvi put joj je otac izašao u susret i vozio je od škole do kuće, ali kad se incident ponovio, odlučio je da njegova ćerka mora da shvati da je njeno ophođenje prema drugoj deci neprihvatljivo.

– Ova slatka devojčica je moja desetogodišnja ćerka koja je već drugi put izbačena iz školskog autobusa zbog zlostavljanja druge dece – otac je počeo priču.

Umesto da je grdi, nakon izbacivanja iz autobusa, pratio ju je automobilom na putu do kuće kako bi bio siguran da je sigurno došla, ali je ujedno želeo da njegova ćerka nauči lekciju, odnosno da joj više nikad neće biti tolerisano ranije ponašanje i da će svaki put morati da snosi posledice. Devojčica mora da bira – ili će da se lepo ponaša ili će svaki dan morati da hoda peške 8 kilometara od kuće do škole i natrag.

– Mnogi roditelji se možda neće složiti sa ovim, ali ja radim ono šta osećam da je ispravno da moja ćerka nauči lekciju i prestane da maltretira drugu decu! Deco, ako ovo gledate, molim vas, niko ne sme zlostavljati drugu decu – rekao je između ostalog ovaj divan otac.

Video je objavljen pre više od dve godine, a samo na Fejsbuku pregledan je više od 22 miliona puta. (objektiv.rs)

Odgovori