Kad sam ovaj trag videla na sedištu u njegovim kolima, odmah sam znala da me muž VARA godinama, i sa KIM!

Ispovijesti

Kad sam ovaj trag videla na sedištu u njegovim kolima, odmah sam znala da me muž VARA godinama, i sa KIM!

Posle tri decenije braka jedna Britanka je na najneprijatniji način saznala da je muž vara, kao i da to traje godinama.

– Ja imam 51, a moj muž 53 godine. Zajedno smo 30 godina. Do pre dve godine, sve je bilo u najboljem redu, bar se meni tako činilo, a onda je jedan detalj promenio sve – priča ona i nastavlja:

– Tražila sam svoj novčanik u suprugovom automobilu i na suvozačkom sedištu sam videla trag karmina i srce mi je prepuklo! Instiktivno, odmah sam znala da me muž vara kao i da se radi o njegovoj s*ksi koleginici koja uvek nosi taj isti ruž, sa karakterističnom nijansom fuksija roze boje!

– Kada sam se suočila sa njim, rekao je da će odmah prestati da se viđa sa ljubavnicom, ali to nije uradio. Imam pristup njegovom poslovnom kalendaru na kompjuteru, i videla sam da nikada nema ubeležene poslovne sastanke kada se kasno uveče vraća kući – objašnjava žena.

– Očigledno je da me on laže sve vreme i da se njih dvoje i dalje viđaju iza mojih leđa. Došla sam u fazu kada mi je svega preko glave, i iselila sam se na nedelju dana. Preklinjao me je da mu pružim još jednu šansu, kao i da je njegova afera zauvek okončana. Pristala sam da se vratim kući i sve je bilo u redu dve nedelje, a onda je on nastavio po starom – navodi Engleskinja.

– On je bez prestanka u kontaktu sa ljubavnicom, a kada se ja iznerviram zbog toga, on mi kaže da nemam razloga za brigu, kao i da njih dvoje “samo razgovaraju”. Ali, znam da nije tako i sada moram da pijem lekove za anksioznost – priznaje žena.

– Zabranila sam mu svaki kontakt sa njom, uključujući tu i društvene mreže. Zapretila sam mu da ću tražiti razvod ukoliko to ne uradi. Pitam se da li sam preterala i da li sam možda trebala da pustim da se sve to nastavi. Mada, nisam sigurna da bih mogla da to uradim – zaključila je Britanka. (objektiv.rs)

Odgovori