“Nema šanse da riješite test!” Samo rijetki su uspjeli da vide sve životinje na slici, provjerite da li ste među njima!

Zanimljivosti

“Nema šanse da riješite test!” Samo rijetki su uspjeli da vide sve životinje na slici, provjerite da li ste među njima!

“Nema šanse da riješite test” – komentar je koji stoji uz crtež tigrova, a koji je objavljen na jednoj Facebook stranici. Hoćete da im dokažete da griješe?

Testirajte svoju moć percepcije, vid, ali i koncetraciju jer i od nje zavisi u kojoj mjeri uočavamo detalje. A ako niste znali, ovo su sve faktori koji su dosta govore o vašoj memoriji, ali i odnosu prema životu.

Pogledajte dobro sliku i recite nam koliko tigrova vidite…

Većina vidi svega 4 do 5 životinja, a samo su rijetki uspjeli da riješe ovaj test u potpunosti. Provjerite da li ste među njima i šta što govori o vašoj o vašem pamćenju, ali i ličnosti.

4 tigra
Ako ste uočili svega 4 centralne figure, u velikom ste problemu. Pijte ginko bilobu ili neki preparat za poboljšanje pamćenja. Vi ste osoba koja ne voli da komplikuje stvari, “što na um, to na drum” je vaša deviza.

5-8 tigrova
Bolje u odnosu na prvu grupu, ali i dalje nije najbolje. Uglavnom ste orjentisani na elementarne stvari u životu, sve ostalo smatrate gubljenjem vremena.

9-12 tigrova
Jako dobro. Primjećujete detalje na ljudima, malo toga vam promakne – od odjeće, pa do ponašanja. Imate i izraženu umjetničku crtu.

13-16 tigrova
Čestitamo! Vi ste genije! Ili se bavite projektovanjem ili ste sajdžija! Šalu na stranu, zaista samo rijetke osobe su uspjele da vide svih 16 tigrovih glava. Izuzetno ste inteligentni, percepcija vam je perfektna, a i po prirodi ste radoznali.

Rješenje: (mondo.ba)

Odgovori