“Vidim digla se frka oko ovog malog Sadika” – Jelena Karleuša se upravo oglasila: Ne krije koliko je bijesna, evo šta je napisala…

Showbizz

“Vidim digla se frka oko ovog malog Sadika” – Jelena Karleuša se upravo oglasila: Ne krije koliko je bijesna, evo šta je napisala…

Brojni mediji u Srbiji ne prestaju sa linčom finaliste Zvezde Granda Sadika Hasanovića. Uz njega je stao Đorđe David, a ni Marija Šerifović nije željela da sudjeluje u pljuvanju, prenosi “Novi“.

Sada se o svemu oglasila i Jelena Karleuša, a njeno saopštenje koje je prije nekoliko minuta objavila na Instagramu, pročitajte u nastavku:

– Vidim, digla se frka oko ovog malog Sadika – mediji, narodi i tako dalje. I stvarno, klinac koji pjeva o ubijanju i slika se s ubicama treba da podnese packu jer mora da shvati grešku. Veličati ubice je katastrofa pogotovo što je neko klincu objasnio da u tome nema ničeg pogrešnog! Ali bih molila srpske medije da ne talasaju previše, pogotovo ne javne ličnosti, koje ovdje pjevaju pjesme o Mladiću, a ovamo tobož osuđuju ovog klinca. Znači naš kad ubija onda je to okej, onda je heroj, branilac i okej je pjevati pjesme o njegovim krvavim podvizima, a njihov kad ubija je zločinac strašno je slikati se i pevati mu? Je l’? – napisala je Karleuša.

– S*** mi se od vaše mržnje, od vaših ratova, od vaših Mladića i Nasera!!! Aman bre, dokle? 2021. je bre! Ne trujte nevinu djecu koja nisu zaslužila da budu zatrovana mržnjom! Ovdje bre imate pjevačice koje svojim unucima daju ime ratnih zločinaca i za prvi rođendan im pjevaju o Mladiću! I ko je osudio? Niko! Ovaj Sadik nikoga nije ubio i sigurna sam da neće. Sigurna sam da svoje greške ponoviti neće jer je dobio žestoku packu! Ali vi narode? Dokle, bre, vaša mržnja?! Ja sam ovom zemljom, ovim prostorima, ovom mržnjom, duboko razočarana! J**** vas sve zajedno ratni zločinci svih nacionalnosti! Eto to vam ja želim! I ne trujte više djecu! P**** vam materina! Dabogda sva djeca s Balkana pobjegla daleko odavde, da ne slušaju više o ratu – napisala je Jelena na Instagramu. (haber.ba)

Odgovori