ISPOVEST Kristijana Golubovića: Od Zadruge sam uzeo 200 hiljada evra a od kriminala MILIONE

Showbizz

ISPOVEST Kristijana Golubovića: Od Zadruge sam uzeo 200 hiljada evra a od kriminala MILIONE

Mnogi su ti zamerali što si pri Kristininom izlasku, javno rekao neke stvari o njoj. Da li misliš da je ipak trebalo da sačekaš da ostanete sami i kažeš joj to u četiri oka?

Kristijan: Naravno, ali je novinarka potegla tu priču, a ja nikada ne lažem ni novinare, ni bilo koga. Rekao sam da mi polaže račune što me je lagala onda kada je trebala da mi kaže istinu i da ne bih bio s njom da sam znao istinu iz prve ruke, ali pošto sam se zaljubio u nju ne mogu protiv svoje emocije. Kao što ona ne može da precrta prošlost, tako ja ne mogu da izbacim svoju emociju prema njoj i sada smo super. Trpi ona mene, trpim ja nju, trpimo se međusobno.

Da li planirate da uđete zajedno u „Zadrugu 5“ ?

Kristina: Ili zajedno ili nikako.

Kristijan: Imam neki poseban dogovor sa jednom osobom sa televizije Pink. Mnoge stvari su se dogodile koje mi nisu po volji, razmisliću, jer imam i u planu i svoj rijaliti. Uz podršku bilo koje televizije mogu da realizujem rijaliti za manje od deset dana. Opisaću vam kako bi to izgledalo, imao bih 20 takmičara, po deset u dve ekipe, potrebno je da budu vrhunski spremni koji bi prelazili dnevno do 20 kilometara sa samo par sati odmora i snalaženjem u vremenu i prostoru, pod velikim pritiskom i fizičkim i međuljudskim, stalno ste pod tenzijom i idete ka cilju i kroz rešavanje zadataka dobijate hranu i vodu. Za deset dana morate da stignete na destinaciju i osvojite 10.000 evra. Ovo sam sam osmislio, dve desetke su mi bitne u životu i u numerologiji. Deset meseci u godini, svakog meseca bih imao rijaliti koji bi trajao deset dana i zvao bi se ,,Ekstremna desetka“. Trebaju mi dronovi, kvadovi, konji, kacige sa najboljim kamerama i televizija koja će to da prenosi.

Koliko ste zaradili u ,,Zadruzi 2″?

Kristijan: Zaradio sam mnogo, preko 200.000 evra.

Da li više novca može da se zaradi kriminalom ili učestvovanjem u rijaliti programima?

Kristijan: Nažalost, kriminalom se najbrže i najveće pare uzmu. Sumanute cifre sam pravio. Dobijem dojavu da obijem vilu jednu u inostranstvu i kažu mi da ima 100.000 maraka, ja odem i nađem milion. To mi se desilo nekoliko puta. Mogli ste da kupite bilo koji automobil, ribu, da uđete u bilo koji klub…

Ko je devedesetih bila najbolja riba u gradu, a ko sada?

Kristijan: Ksenija Pajčin devedesetih, a sada ima dosta plastičnih, nabudženih devojaka… Među najboljima je Marija Egelja, ona mi je top, u vrhu je i ona kod Amidžića devojka, što je iza pulta.

Ko ti je najveća ljubav?

Kristijan: Danijela Đukić, sa njom sam bio 27 godina i ona mi je rodila sina. Umrla je od karcinoma kada je Lazar imao 15 godina. Onda sam ušao u vezu sa jednom devicom Zoranom, ona je bila ozbiljna gradska riba, isto je bila mlađa od mene jedno 10 godina. Sa njom sam bio dve godine i sve ostale devojke su mi dolazile dok sam bio u zatvoru. Poslednje tri žene Zorana, Suzana i Ivana su mi pisale dok sam ležao. Suzana je isto bila mlađa, ona je mene pratila godinama, tačno je znala šta volim kod žene i pretvarala se, zato ne volim tu neistinu. Ja odlepim za ribom i budem mesec dana sa njom i beži bre, dosadi mi, neću da je ženim, neću da joj pravim decu, šta kao, opila me njena lepota? Ima ih milion, daj da menjamo. Birao sam ženu za život, ne mogu kurvi da napravim dete.
Koliko dugo niste videli sina Lazara i kakav je bio taj susret posle mnogo godina?

Kristijan: Sa Lazarom sam se video pre nego što sam pokupio Kristinu iz studija. Otkako sam izašao iz ,,Zadruge“, najviše sam u njegovom društvu, mislim da je to po prvi put u životu tako.

Šta bi se desilo kada bi Lazar krenuo tvojim stopama?

Kristijan: Ne može, on nema šta da radi u kriminalu, kada nije sada do 26, neće uopšte. Ovde sada može da bude narko kartel ili IT kriminal, svaki drugi kriminal je poguban u startu. Ne postoje imena, ne postoji šansa da vam država pruži da vas puste da budete imuni, u moje doba je to bilo drugačije. Danas čim napravite krivično delo, dve, pet ili sedam godina ležite, izađete napolje, pet, deset, 15 godina. Došlo je vreme kada je zakon jako tvrd i surov. (objektiv.rs)

Odgovori