Udata žena spavala sa 12 nepoznatih muškaraca: Dotukao je potez supruga!

Zanimljivosti

Udata žena spavala sa 12 nepoznatih muškaraca: Dotukao je potez supruga!

Pre nego što se udala, Robin Rinaldi (50) je spavala s četvoricom partnera, uključujući i supruga koji joj je jasno dao do znanja da nikada ne želi da ima decu. S godinama, Robin je shvatila da ne želi da umre bez dece i sa “siromašnim” s*ksualnim iskustvom, pa se odlučila na suludi s*ksualni eksperiment.

Nakon 18 godina braka sa Skotom Rinaldijem, ova novinarka je shvatila da je njen s*ksualni život postao rutina i da žudi za uzbuđenjem. Zato je “pokrenula” 12-mesečni projekat tokom kojeg je spavala sa čak 12 nepoznatih muškaraca. Njen suprug Sot u tome ju je podržao.

“Žudela sam za zavođenjem i s*ksualnom privlačnošću. Prolazila sam kroz krizu srednjih godina i sve sam se manje osećala ženom”, rekla je Robin u intervjuu za New York Post.

Kada je upoznala, tada budućeg, supruga Skota, Robin je imala 26 godina, a 2008. godine rekla mu je da to tako više ne ide. Naime, kako je Skot oduvek znao da ne želi da ima decu, podvrgnuo se vazektomiji, što je Robin još više dotuklo. Zato mu je priznala da ne želi da umre, a da iza sebe nema ni decu, ni bogat seksualni život.

Iz tog razloga, krenula je u pravu s*ksualnu avanturu, a detalje je opisala u svojim memoarima “The Wild Oats Project”. Skot je prihvatio ideju “otvorenog braka” kojeg su praktikovali punih godinu dana. Unajmili su stanove u kojima su boravili preko nedelje i imali s*ksualne odnose sa strancima, a vikende bi provodili zajedno. Oboje su mogli da spavaju s kim god im se prohte, ali morali su da koriste k*ndome.

Robin je otišla toliko daleko da je čak postavila oglas na internetu: “Ja sam 44-godišnja profesionalna, obrazovana i privlačna žena koja se nalazi u otvorenom braku i traži muškarca, između 35 i 50 godina, koji će da mi pomogne da istražim s*ksualnost. Muškarac mora da bude pouzdan, pametan i vešt u komunikaciji, kao i u krevetu”.

Osim ovih “‘veština” koje je Robin tražila kod muškaraca, držala se pravila da sa nijednim muškarcem ne sme da se vidi više od tri puta kako se ne bi vezala. Za samo 24 sata, od kada je postavila oglas, javilo joj se 23 muškaraca.

Robin je doživela s*ksualno iskustvo s muškarcima različitih godina, uključujući i jednog 23-godišnjaka koji joj je tražio broj telefona ali, ona mu ga nikada nije dala. Jedan od prvih muškaraca s kojim se upustila u odnos bio je 40-godišnji advokat koji joj je predložio da se ljube kako bi iskusili hemiju, dok joj je 30-godišnji Alden rekao da “rastura” u krevetu. Na kraju eksperimenta Robin je spavala s 12 osoba.

Njen suprug Skot je šest meseci spavao s drugim ženama, a njihov brak se raspao kada se jedan od muškaraca s kojim je Robin spavala tokom projekta, vratio u njen život. Ubrzo su ponovno počeli da imaju s*ksualne odnose, a Robin se zaljubila. Sada vode monogamnu vezu, a njen bivši suprug Skot takođe je pronašao novu partnerku. stil.kurir.rs

Odgovori