Zanimaju me samo bogati muškarci, od prodaje fotki sam zaradila 150.000 eura: Ona je nova zadrugarka!

Showbizz

Zanimaju me samo bogati muškarci, od prodaje fotki sam zaradila 150.000 eura: Ona je nova zadrugarka!

Prva učesnica “Zadruge 5” koja je danas došla da snimi video pred ulazak u rijaliti, otkrila je da voli i muškarce i žene, kao i da svoje fotografije na kojima je naga objavljuje na popularnom sajtu za odrasle.

Deniz Dejm odgovarala je na pitanja novinara i odmah otkrila svoju s..sualnu orijentaciju. Ona je najprije objelodanila da je sada svoje fotografije, na kojima je naga, ponudila fanovima po sniženoj cijeni:

– Ja sam najveći brend u Sloveniji imam svoj nalog na sajtu za odrasle – izjavila je Deniz koja je otkrila koliko je zaradila od popularnog sajta na kom kači provokativne fotke:

– Ja sam kupila porše od 150.000 eura. A to radim već dvije godine, bila sam prva – priznala je influenserka koja nema problem da otkrije šta voli:

– Volim djevojke, muškarce, sve između toga. Ja sam b..eksualka, biće zanimljivo – izjavila je Deniz i otkrila novinarima da želi vezu s Majom Marinković, a da je s njenim ocem Takijem imala samo flert:

– Taki i Maja, to je malo degutanto, ali Deniz i Maja, to je preslatko.

– Šta ne bi radila Maji, ma cijela je slatka, mali bombončić, grudi… Malo je luda, volim lude žene – kaže Dejm i otkriva da je Janjuš baš i ne zanima, iako bi joj odgovarao po visini s obzirom na to da i ona ima dva metra:

– Mene ne zanimaju visoki muškarci, zanima me harizma i da je bogat.(ekskluziva.ba)

 

Odgovori