Razveo se od supruge, pa oženio taštu: Kada čujete šta je majka izgovorila o kćerki, ostat ćete u šoku

Svijet

Razveo se od supruge, pa oženio taštu: Kada čujete šta je majka izgovorila o kćerki, ostat ćete u šoku

Nevjerovatna ljubavna priča Galine i Vjačeslava.

U mnogim bračnim situacijama uvijek se ističe loš odnos između supruga i tašte, odnosno ženine majke, do te mjere da postoje hiljade viceva na taj račun.

Rijetko ko može da predvidi da bi između tašte i zeta mogla u nekom momentu da se razvije ljubav, a ta rijetka situacija dogodila se u Rusiji, gdje se žena udala za svog bivšeg zeta, nakon što ga je njena kćerka napustila.

Naime, Galina Žukovskaja (76), poslije jednog nesretnog braka, pronašla je u osmoj deceniji ljubav svog život i to ni manje, n više nego njenog 53-godišnjeg bivšeg muža svoje kćerke Vjačeslava Žukovskog.

Vjačeslav je služio zatvorsku kaznu za ubistvo kada je upoznao bivšu suprugu Elenu, sa kojom se vjenčao u zatvoru.

Međutim, brak nije potrajao, a ona ga je napustila odmah nakon što je odslužila zatvorsku kaznu.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1914&v=5gorVMUxu0w&feature=emb_logo

Poslije raskida Vjačeslav je utjehu našao kod bivše svekrve Galine, koja mu je pružala podršku u trenucima kada nije imao nikog, a vremenom se između njih dvoje rodila ljubav.

Nakon što je ovaj slučaj postao viralan, Galina i Vjačeslav su gostovali na jednoj ruskoj televiziji, gdje su govorili o svom braku i uopšte o životu.

Galina je u nekoliko emisija prethodno kazala da njena kćerka čini sve kako bi prekinula taj brak.

– Elena je ljubomorna na mene, kao i na Vjačeslava. Ne može da se pomiri sa tim da se volimo i da smo u braku. Niko joj nije kriv, ona je nejga ostavila. Da je bila sa njim u braku i nakon što je izašla iz zatvora, možda se između nas dvoje ne bi razvilo to što se razvilo. Ona bi vjerovatno najviše voljela da budem sama – istakla je Gaina.

I ona i njen 23 godine mlađi suprug dodaju da se mnogo vole i da se njihov odnos osim ljubavi zasniva na razumijevanju i poštovanju, piše “Objektiv“.

Prije nekoliko godina su kazali da bi željeli da postanu roditelji, ali su u međuvremenu odustali od te ideje, prenosi Pervi kanal.(haber.ba)

Odgovori