Jana otkrila UŽAS koji je doživela sa Šabanom: “Gazda je satima KRVNIČKI TUKAO ćerku, a onda je…”

Showbizz

Jana otkrila UŽAS koji je doživela sa Šabanom: “Gazda je satima KRVNIČKI TUKAO ćerku, a onda je…”

Ne tako lepa anegdota iz života pevača!

Dragana Todorović Jana već dve i po decenije jedna je od najtraženijih pevačica na privatnim slavljima na Balkanu, ali i svuda po svetu gde žive ljudi sa ovih prostora.

Sve to postigla je bez prevelikog otkrivanja privatnog života, a u emisiji „Pečat u vremenu“ otkrila je mnoge dosad nepoznate detalje iz svog života, između ostalog i o tome kako je saznala za pogibiju Šabana Šaulića sa kim je mnogo puta nastupala.

– Sećam se da sam vozila i zazvonio je telefon. Sa druge strane bio je novinar, koji je rekao da je Šaban poginuo i da bi želeo moju reakciju. Vrisnula sam, morala sam da zaustavim vozilo da se smirim jer sam se osećala kao da sam izgubila nekog rođenog– rekla je Jana, a onda se prisetila mučne scene koju je zajedno sa pokojnim kraljem folka doživela na jednoj proslavi u inostranstvu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dragana Todorovic (@janavip2011)

– Gazda tog veselja se toliko napio da je tražio da mu samo Šaban i ja stojimo pored stola i da mu pevamo, i to jednu pesmu „Milicu Stojan voleo“. Dok mu je Šaban pevao to, on je na naše oči počeo tako da tuče svoju ćerku od nekih sedamnaest, osamnaest godina. Na kraju je tu došla i policija da interveniše, a najstrašnije je bilo kada je u jednom trenutku, od siline udarca, suza od te devojke završila Šabanu na licu. Kasnije mi je rekao da se osećao kao da je to Ilidna ili Sanelina suza – ispričala je Jana. (srbijadanas.com)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Saban Saulic (@sabanofficial)

Odgovori