Spavao sa NAJBOLJOM DRUGARICOM SVOJE DEVOJKE, pokajao se, a onda mu se dogodilo ono što NIJE NI SANJAO!

Zanimljivosti

Spavao sa NAJBOLJOM DRUGARICOM SVOJE DEVOJKE, pokajao se, a onda mu se dogodilo ono što NIJE NI SANJAO!

Muškarac u tridesetim godinama našao se u problemu kada je prevario svoju devojku, pa se za savet obratio psihoterapeutkinji Deidre koja odgovara na ovakva i slična pisma putem britanskog portala The Sun.

– Moja devojka vodi poslastičarski posao sa svojom najboljom prijateljicom. Pre karantina pozvale su me u lokalni kafić da proslavimo njihov napredak u poslu, a kada sam stigao primetio sam da su malo popile. Moja devojka me je pitala sviđaju li mi se obe, a ja nisam znao je li reč o nekakvoj igri ili šta, pa sam odgovorio potvrdno i udelio kompliment da su jako lepe žene – iskren je bio mladić.

Devojka mu je rekla da će onda isprobati se*s utroje za nekoliko dana, a ispričao je kako je, iako u početku malo neugodno, bilo izvrsno iskustvo.

– Idućeg jutra devojka mi je rekla da je to bila velika greška, ali njena prijateljica mi je poslala poruku da bi volela da ponovi. Nisam joj odgovorio, nisam se usudio.

Iako ju je ignorisao, kada je idući put došao do poslastičarnice prijateljica ga je poljubila i nije joj mogao odoleti.

– Spavali smo se na radnom stolu. Javio sam joj se i objasnio da zaista ne želim da varam devojku, a onda mi je rekla da ima snimak našeg se*sa i da će sve otkriti devojci ako ne pristanem da se ponovno vidimo. Ono što se prvo činilo kao zabava moglo bi mi uništiti život – uplašen je.

Deidre mu je rekla da toj, takozvanoj prijateljici, treba objasniti da je ucena ilegalna i da ne treba pristati na to.

– Priznaj svoju grešku, ali reci joj da, ako sve prizna može sebi uništiti karijeru i prijateljstvo. Fokusiraj se da popraviš svoju vezu i da bude jača nego ikada – posavetovala ga je. (srbijadanas.com)

Odgovori