Svastika mu “došla glave”: Muškarac (29) mislio da se izvukao, a onda mu je stigla PORUKA i počeo je užas

Zanimljivosti

Svastika mu “došla glave”: Muškarac (29) mislio da se izvukao, a onda mu je stigla PORUKA i počeo je užas

On je istakao da se sve dogodilo potpuno slučajno i da nije mogao da odoli njenoj privlačnosti

Venčanje je događaj koji mnogi ljudi tokom života isčekuje, i prave poteze za koje veruju da će ih odvesti baš do oltara. Ipak, nekada se dese tako nepromišljeni postupci zbog kojih se naši planovi izjalove, te zbog kojih se žestoko pokajemo.

Upravo to se dogodiloj jednom 29-godišnjem mladiću čije je svadba otkazana, nakon što je njegova verenica saznala za izdaju. Ovo je njegova priča:

– Imam 29 godina, a moja verenica 28. Verili smo se za Božić. Ona je divna. Ona je ljubazna, promišljena, obzirna – savršen materijal za ženu – pa sam znao da moram da je zaprosim.

Ali nakon što smo se verili, počeo sam da osećam privlačnost prema njenoj sestri. Ima 31 godinu, slobodna je i veoma samouverena – mnogo više moj tip.

Slučajnošću smo naleteli jedno na drugo u noćnom izlasku. Bila je prilično pijana, a i ja sam.

Uzeo sam joj piće i onda smo se uputili do plesnog podijuma. Plesala je tako provokativno i gledala pravo u mene – znao sam šta sledi.

Izašao sam i dao joj znak da me prati, što je ona učinila bez oklevanja. Uskočili smo u taksi i otišli do mene gde nas niko nije zadržavao.

Odnos sa njom je bio neverovatan, tako strastven. Ali sledećeg jutra kada sam se probudio sa njom u krevetu, preplavila me krivica.

Brzo se obukla i jedva da je progovorila reč.

Nekoliko dana kasnije poslao sam joj poruku u kojoj sam joj napisao:

– Ne smemo to više nikada da ponovimo ili bi Lauren bila van sebe.

Njen odgovor me je duboko ohladio:

– Prekasno.

Jedna od Laureninih prijateljica te je noći bila u klubu, iako je niko od nas nije primetio. Kad nas je videla da odlazimo zajedno, rekla je Lauren, koja je pitala sestru šta se dogodilo.

Uspaničio sam se i pozvao je, moleći za oproštaj. Ali ona je otkazala naše venčanje i rekla da za nas nema budućnosti – nikada više neće moći da mi veruje.

Da li treba da prihvatim da je gotovo? Ili da je ponovo zamolim za oproštaj i da obećam da ništa slično neću ponoviti – zapitao se mladić.

Šta biste ga vi posavetovali? (objektiv.rs)