NEMAM DRUGARICE JER ME NJIHOVI MUŽEVI ŽELE: Na Instagramu je prati gomila ljudi, a tvrdi da je USAMLJENA i to zbog izgleda! (FOTO)

Zanimljivosti

NEMAM DRUGARICE JER ME NJIHOVI MUŽEVI ŽELE: Na Instagramu je prati gomila ljudi, a tvrdi da je USAMLJENA i to zbog izgleda! (FOTO)

Zvezda Instagrama, Morija Mils (27) iz Njujorka ispričala je kako nema drugarice, zato što svi njihovi partneri žele da budu sa njom.

– Sve žene imaju grupu prijateljica. Ja nemam čak ni samo jednu, iako to želim – kaže zvezda Instagrama i pevačica Morija Mils (27).

– Nemam nijednu drugaricu. Sve me izbegavaju jer me njihovi muževi žele – tvrdi ona.

– Na Instagramu me prati više od 100.000 ljudi, ali u realnosti sam veoma usamljena, a posebno mi fali žensko društvo. Uvek sam sama, nemam najbolju prijateljicu jer me većina žena osuđuje zbog mog izgleda, a i plaše se za svoje momke i muževe – kod njih sam svakako popularnija nego kod žena – kaže Morija.

– Ja sam veoma ljubazna i fina i čak i povučena, ali žene me zaobilaze zbog mog izgleda. Veoma greše, jer sam ja zapravo veoma skromna i povučena – kaže Morija, koja sebe predstavlja kao manekenku, ali i pevačicu.

– Zbog takve situacije, ja više ne verujem ljudima, posebno ženama. Naravno, nikad ne moram da budem zaista usamljena jer uvek postoji muškarac zainteresovan da provede malo vremena sa mnom – kaž Morija, prenosi “Mirror”. (Kurir.rs/A.A.)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Moriah mills 🌹 (@thisismoriahmills)