Laura ZATRUDNELA u srednjoj školi, a onda je počeo TEROR: Nastavnici je MUČILI i govorili gnusne stvari

Svijet

Laura ZATRUDNELA u srednjoj školi, a onda je počeo TEROR: Nastavnici je MUČILI i govorili gnusne stvari

Kako je istakla, u prvom trenutku trudnoća joj je donela samoću i nikome od svojih vršnjaka više nije bila zanimljiva

Laura je priznala da joj u trenutku kada je tako mlada postala mama ništa nije nedostajalo od njenog starog, bezbrižnog života.

Već je radila povremeno u jednoj prodavnici, a čim je završila srednju školu za nju je počelo jedno sasvim novo životno poglavlje, a o svom načinu života je progovorila 2018. godine.

– Trenutak kada sam morala sama sa sobom da donesem odluku da li želim dete ili ne je najteži. Bio je to početak neizvesnosti, ali bilo je važno da donesem odluku. U prvom trenutku trudnoća mi je donela samoću, nikome od svojih vršnjaka više nisam zanimljiva, oni su se bavili totalno drugim stvarima od mene. Izgubila sam prijatelje. Neki nastavnici su me javno osuđivali, jedan je čak rekao pred svima u razredu da bi me se odrekao da sam ja njegova ćerka – ispričala je danas srećna mama devojčice koja sa svojim suprugom vodi miran, porodičan život.

Ipak, usledile su i brige oko novca. Da li će svojoj mezimici moći da pruže najbolje, odeću, igračke, putovanja.

– Navikla sam da radim i nikada nisam uzimala novac od roditelja. Pomagali su, ali smo muž i ja radili. Osećala sa, se malo izgubljeno u jednom trenutku, jer sa starim prijateljima nisam imala više ništa zajedničko. Oni su se provodili i bebe im nisu bile na pameti. Upoznala sam druge mlade i mame i to je za mene bilo olakšanje. Sa njima sam mogla da razgovaram o vaspitanju, uređenju doma, karijeri – rekla je Laura koja kaže da je ćerka Alajna nešto najbolje što joj se desilo iako možda trenutak nije bio pravi. (objektiv.rs)