MAJA MARINKOVIĆ HTELA DA UBIJE FILIPA CARA? Uhvatila ga sa drugom devojkom u krevetu, zgrabila NOŽ i zapretila: ZAKLAĆU TE, SKOTE!

Showbizz

MAJA MARINKOVIĆ HTELA DA UBIJE FILIPA CARA? Uhvatila ga sa drugom devojkom u krevetu, zgrabila NOŽ i zapretila: ZAKLAĆU TE, SKOTE!

Maja Marinković je uhvatila Filipa Cara s drugom devojkom u krevetu i navodno je nasrnula na njega nožem.

Upravo zbog tog incidenta Car veoma ozbiljno shvata Majine pretnje u “Zadruzi 5” da će ga ubiti ako samo pogleda Dalilu Dragojević, koju je šutnuo zbog nje, piše Informer.

– Njihove tuče u “Zadruzi” su ništa u odnosu na ono što se dešavalo napolju! Tokom jedne svađe Maja je unakazila Filipa! Grebala ga je, ujedala, štipala, šutirala… Bila je toliko besna da je u napadu histerije zgrabila nož i stavila mu pod grlo, urlajući: “Zaklaću te, skote!” Car se prepao i skočio kroz prozor kako bi spasao živu glavu – priča dobro obavešten izvor.

Prema njegovim rečima, skandalozna svađa i tuča počela je navodno tako što je Marinkovićeva uhvatila Cara u prevari! U tom periodu su zajedno boravili u jednom etno-selu nadomak Beograda, gde se i odigrala nemila scena.

– Filip je čuo Maju dok se raspitivala šta radi njen bivši dečko Janjuš. Zbog toga je pobesneo i zapretio joj da će joj se osvetiti tako što će privesti drugu devojku. Urlao je: “Je*aću je u sobi pored, pa se ti raspituj za Janjuša!” Maja ga je izbacila iz sobe, ali nije verovala da će to zaista da uradi. Tokom noći ju je probudio njegov glas iz hodnika, pa se brzo obukla i upala u sobu pored. Zatekla ga je kako ima s*ks s nepoznatom devojkom, pa joj je pao mrak na oči – priča sagovornik.

On dodaje da je starleta tada doživela nervni slom – plakala je, vrištala i tukla dečka, a zatim mu navodno pretila i nožem! Car je pobegao kroz prozor, ali je narednog jutra podvio rep i molio Marinkovićevu da se pomire:

– Rekao joj je da je preterao i da nije trebalo da joj se sveti na taj način. Ponavljao joj je da je voli i zamolio je da mu da drugu šansu, što je ona i učinila. (Kurir.rs/Informer/M.M.)