(VIDEO) NEMOJ FILIPE, UDAVIĆEŠ JE! Maja i Car se POBILI! Premrli od STRAHA od jezivih URLIKA na imanju! 17 DŽAKOVA završilo u JEZERU

Showbizz

(VIDEO) NEMOJ FILIPE, UDAVIĆEŠ JE! Maja i Car se POBILI! Premrli od STRAHA od jezivih URLIKA na imanju! 17 DŽAKOVA završilo u JEZERU

Filip Car i Maja Marinković se nisu smirivali zbog snimaka koji su pušteni u Beloj kući, na koji se jasno vidi da starleta flertuje sa svojim bivšim momcima Milanom Jankovićem Čorbom i Markom Janjušević janjušem, te je došlo do verbalnog, ali i fizičkog obračuna među njima,

Car je doživeo totalno pomračenje, te u par navrata napadao svoju devojku.

Maja je doživela vrhunac besa i dovela Cara do potpunog ludila. On je odmah odreagovao i krenuo na nju.

– Filip nemoj, udavićeš je! – vikali su zadrugari.

– Gledaj ovako. Sad je dobro pogledaj. Diskvalifikovana ćeš biti za tri i po sata – ponavljao je Car.

– Videćemo. Da vidim koga ćeš da diskvalifikuješ – vikala je Maja.

https://www.youtube.com/watch?v=XxaW4jiGX38&feature=emb_logo

Filip Car je odlučio da se osveti Maji Marinković, pa je udario u njenu najbolniju tačku. Naime, on je otišao u izolaciju, pa pobacao sve njene stvari u jezero, dok je ona plakala, molila.

– Klošaru, mama ti je ku*va, sestra ti je ku*va. Sestrino dete nisi video – vikala je Maja kroz suze.

– Ti si bacila dete – uzvratio je Filip.

Car je nastavio da cepa Maji stvari, što ju je emotivno uništilo, pa je prolila gorke suze, ali se ubrzo vratila na staro, pa ga rešetala uvredama i pretnjama.

Nakon završetka emisije Filip se pokazao za karambol koji je priredio svojoj devojci Maji, te odlučio da izvadi džakove iz jezera u kojoj je garderoba. Njemu su pomagali Marko Osmakčić, Miki Đuričić i Lazar Čolić Zola.

https://www.youtube.com/watch?v=3BJrOiuEIws&feature=emb_logo

Nakon završetka emisije Filip Car se pokajao za karambol koji je priredio svojoj devojci te odlučio da izvadi đakove iz jezera u kojoj je garderoba.

Maja Marinković je za to vreme bila u spavaćoj sobi Bele kuće gde je pokušavala da nađe sebi drugi krevet gde će spavati večeras. Ona je premestila svoju posteljinu i odlučila da zauvek okrene leđa svoj, sada već bivšem, dečku Filipu Caru. U jezeru su plivali sapuni, šminka, žileti, bunde, donji veš, brushalteri, obuća kao i još mnogo mnogo odevnih kombinacija i stvari za ličnu higijenu Maje Marinković koji su se nalazaili u njenih sedamnaest džakova koje je unela na ulasku u “Zadrugu 5” koji se desio pre tačno mesec dana. (kurir.rs)