Danijelin otac sa PUŠKOM čekao zeta: Uradila je nešto nezamislivo, a onda joj se ON pojavio na vratima

Zanimljivosti

Danijelin otac sa PUŠKOM čekao zeta: Uradila je nešto nezamislivo, a onda joj se ON pojavio na vratima

Sve se na kraju odlično završilo

Danijela Gros oduvek je maštala o tradicionalnom braku i životu, a nije mogla da pretpostavi da će se udati za stranca sa TikToka, Gunara Majklsa, koji ju je nedavno zaprosio, na šta je ona sa ushićenjem pristala.

Sada su oboje u braku, imaju po 25 godina i zajedno su stvorili avanturistički život putujući širom Amerike u renoviranim kolima hitne pomoći.

Otkud ideja da se pronađe ljubav svog života na TikToku? Za Gunara, to je bilo inspirisano njegovom sklonošću ka traženju uzbuđenja.

– Nekoliko meseci pre nego što sam objavio prvi snimak u potrazi za ženom, napravio sam video gde sam se tetovirao sa slučajnom devojkom sa kojom sam se upario u aplikaciji za sastanke. Ovo je izazvalo želju da izađem iz svoje zone komfora na još bolji način – rekao je za britanski San.

Kasnije tog meseca, odlučio je da se oženi neznankom, a Danijela je bila jedna od oko 1.000 devojaka koje su poslali video snimak u nadi da će osvojiti Gunarovo srce.

Nakon što je Gunar zamolio Danijelu da se vide, znao je da je ona izabranica njegovog srca.

– Bila je veoma zanimljiva i opuštena. Takođe smo imali zajednička interesovanja – kazao je on.

Što se tiče Danijele, znala je da će ova nekonvencionalna ljubavna priča savršeno funkcionisati.

U januaru je Gunar napustio svoju rodnu Filadelfiju i otputovao u Pitsburg da zaprosi Danijelu.

Bilo je to potpuno iznenađenje za Danijelu, koja je celokupnu ovu situaciju opisala kao neverovatnu i uzbudljivu.

Neposredno nakon veridbe, par je imao intimnu večeru sa dvoje svojih prijatelja, dok su roditelji na početku bili skeptični.

– Moja mama je bila prilično zabrinuta. Jedno od njenih prvih pitanja je bilo: “Šta ako on samo pokušava da ti uzme sav novac”? Tata je spremio pušku kada sam rekla da će Gunar doći u njihovu kuću prvog dana kada smo se sreli, ali ju je sklonio pre nego što je Gunar stigao – priseća se Danijela.

Čini se da je sastanak prošao dobro, jer su samo nekoliko nedelja kasnije, na Dan zaljubljenih, Danijela i Gunar zajedno otputovali u Las Vegas da ozvaniče svoju vezu.

Njih dvoje sada žive životom o kom mnogi sanjaju.

Žive u renoviranom vozilu hitne pomoći koje je Danijela imala pre nego što je upoznala Gunara i zajedno putuju Sjedinjenim Državama dok dokumentuju svoje uzbudljive avanture.

To je način života koji je Danijela već živela i za koji je Gunar bio zainteresovan pre nego što ju je upoznao, tako da je to nešto što ih je u startu i neprimetno spojilo.

– Putovaćemo na neodređeno vreme i sve to dokumentovati na našim Jutjub i TikTok kanalima. Ovo je, iskreno, jedan od najjeftinijih načina života. Najveći trošak su gorivo i hrana. Osim toga, sve zavisi od vaših nivoa udobnosti i prioriteta – ističe Danijela.

Što se tiče budućnosti, nadaju se da će iskoristiti novac koji zarađujuza izgradnju stacionarne male kuće na negde na jezeru, ali trenutno su im ciljevi fokusirani na putovanjima. (objektiv.rs)