POMETNJA ZBOG PARA, SVI USTALI PROTIV DALILE I CARA! Dragojevićka zapenila od besa, Filip URLA: Smeta vam što smo u centru pažnje!

Showbizz

POMETNJA ZBOG PARA, SVI USTALI PROTIV DALILE I CARA! Dragojevićka zapenila od besa, Filip URLA: Smeta vam što smo u centru pažnje!

Zadrugari i dalje komentarišu podelu budžeta Nenada Aleksića Ša, te je nastala opšta pometnja i ukućani su vikali u glas.

Dalila Dragojević i Filip Car napravili su pometnju za stolom.

– Ja Filipa gotivim, ali kad upadne u ovo raspoloženje da brani Dalilu i priča potpuno drugačije od realnog, to je nešto drugo – dobacio je Karić.

Nije istina, uvek je realan, lepo mi kaže kada nisam u pravu ili kada nisam dobra – viknula je Dragojevićka.

– Prošli put vam je smetala Stefanova podela budžeta, a sada ga napadate iako je isto podelio kao Nenad – vikao je Mića.

Ja donekle osećam da postoji taj animozitet prema meni, to nema veze sa podelom budžeta – dodao je Karić.

https://www.youtube.com/watch?v=bv29dTsrjQA&feature=emb_logo

– Znam ja odlično šta ko ovde misli, nisam ja glup ni malo. Suština problema je, meni se ne govore bitne stvari, nego se govore iza leđa – uveravao je Car.

– Mene nervira ovde samo jedno, kada uđem u vezu sa Filipom, svi menjaju mišljenje o meni, to nema nikakvog smisla – vikala je Dalila.

– Kako se ponašamo? Šta radimo? Koga mi uznemiravamo? Dajte mi odgovor ljudi, dajte mi – vikao je Car iz petnih žila.

– Vama smeta naš centar pažnje – zaključila je Dragojevićka.

– Suština problema je što oni svoju temu uzdižu, a tuđe omalovažavaju, e u tome je problem. Dalila je rekla kada si isprokomentarisao Viki i ne znam koga još ona je rekla nemoj da me mešaš u niskobudžetne priče. To su kao socijalne priče – vikao je Karić.

– Ja sam čula da Mića priča o nama stalno, rekao si da Mensur ispira usta nama – ubacila se Dalila.(Kurir.rs/K.Đ.)

https://www.youtube.com/watch?v=p_MFuwHv3E0&feature=emb_logo