DALILA PLAKALA KAO KIŠA KAD JE ČULA OVU PESMU! Dragojevićka se potpuno slomila, nije mogla da se SUZDRŽI! (VIDEO)

Showbizz

DALILA PLAKALA KAO KIŠA KAD JE ČULA OVU PESMU! Dragojevićka se potpuno slomila, nije mogla da se SUZDRŽI! (VIDEO)

Veliki šef je puštao zadrugarima pesme za buđenje i većina zadrugara je uživala u muzici.

U jendom momentu je krenula pemsa Slobodana Radovanovića “Bivši”, Dalila Dragojević je sve vreme peva pesmu sa osmehom na licu:

– Bivši, a meni stoji vreme – pevala je Dalila.

U jednom momentu ona je krenula da plače i da grli svog medu koji nosi majicu na kojoj pise Dalila, Filip.

https://twitter.com/ZadrugaOfficial/status/1501135228475224070?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1501135228475224070%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2Fstars%2Frijaliti%2F3887027%2Fdalila-plakala-kao-kisa-kad-je-cula-ovu-pesmu

Inače, Bane tvrdi da će nakon završetka ,,Zadruge 5″ Dalila i Dejan Dragojević nastaviti gde su stali pred ulazak u rijaliti:

– Dalila i Dejan će se pomiriti na kraju, boleština je to, njihov odnos uopšte nije normalan! Aleksandra za sada hvata kadar preko Dejana, niti je talentovana niti harizmatična, samo zna da ima šeme s muškarcima i na taj način privuče pažnju. Oni sam vidi da taj odnos nije dobar, da nema budućnost. S druge strane, Cari Dalila napolju neće opstati, boleće ga uvo za nju, kao što ga i sad već boli. On Dalilu ne može da gleda očima, ne voli je uopšte. S njom je počeo romansu zbog naroda, pa se posle pomirio s njom da ne ispadne monstrum i da ju je šutnuo čim su spavali. Ali kad izađu iz rijalitija, od njihove ljubavi neće ostati ništa i Dragojevići će se pomiriti.(Kurir.rs/M.M.)