Debora se udala za svoju MAČKU: Izgovorila sudbonosno “da” zbog BIZARNOG razloga

Zanimljivosti

Debora se udala za svoju MAČKU: Izgovorila sudbonosno “da” zbog BIZARNOG razloga

Obučena u smoking, Debora se venčala sa Indijom

Debora Hodž (49) je tokom godina već udomila tri životinje od stanodavaca koji ne žele kućne ljubimce na svojim imanjima. Ali sada se plaši da će se rastati od svoje dragocene mačke Indije nakon što je prošlog meseca izgubila posao životnog trenera.

Ako ne može da plati svoju sledeću kiriju, možda će biti iseljena i ponovo će morati da prođe kroz nevolje da pronađe stanodavca koji dozvoljava držanje životinja. Ova majka dvoje dece dobila je ideju da će, ako je u braku sa mačkom, svakom budućem stanodavcu pokazati koliko im je važno da ostanu zajedno.

Obučena u smoking, Debora se venčala sa Indijom na građanskoj ceremoniji kojom je predsedavao njen prijatelj. Petogodišnja mačka bila je ogrnuta zlatnim lameom za veliki dan i mjaukala je svoje zavete pred Deborinom porodicom i prijateljima u parku na jugoistoku Londona.

– Ona je u osnovi najvažnija stvar u mom životu posle moje dece. Udajom za Indiju, poručujem svakom budućem stanodavcu da dolazimo kao paket i da se ne možemo razdvojiti ni pod kojim okolnostima jer mi je ona važna kao i deca. Odbijam da se rastajem od nje. Radije bih živela na ulici nego bez nje – kazala je Debora.

Dok je živela na prethodnom imanju, Debora je bila primorana da se odrekne svoja dva haskija, Siri i Staršajna, zbog pretnji stanodavca. Nakon što se pre pet godina preselila u svoj sadašnji dom, njen stanodavac joj je naredio da se odrekne mačke Džamala ili će biti iseljena.

– To mi je apsolutno slomilo srce. Vaši kućni ljubimci postaju deo vaše porodice i bilo je apsolutno poražavajuće oprostiti se od njih – dodala je ova neobična ljubiteljka životinja.

Debora je molila da joj se dozvoli da ima još jednu mačku i nakon bezbrojnih mejlova, njen stanodavac je konačno popustio. Indija se pridružila Debori i njenoj deci i brzo postala omiljeni ljubimac. (objektiv.rs)