Majka ostavila decu u sobi sa pit bulovima, pa zatekla ŠOKANTNU SCENU: Živeli su s njima osam godina

Svijet

Majka ostavila decu u sobi sa pit bulovima, pa zatekla ŠOKANTNU SCENU: Živeli su s njima osam godina

Ljubimci, Čič i Mija, su bili deo porodice više od osam godina bez ijednog incidenta

Dvoje mališana je stradalo, a njihova majka teško povređena u jezivom napadu pitbulova koji su osam godina živeli sa porodicom. Napad se dogodio u okrugu Šelbi u Tenesiju, a psi su rastrgli dvogodišnju Lili i petomesečnog Holasa.

Njihova majka Kirsti Džejn Benard (30) pokušala je da spreči napad kada su psi skočili na decu, i duže od deset minuta trajala je krvava borba. Policija i Hitna pomoć su ubrzo stigle ali mališanima nije bilo spasa i proglašeni su mrtvima na licu mesta, dok je majka prebačena u bolnicu.

– Kirsti ima neprebrojive šavove, ujede i kopče svuda po telu, rukama, licu… Trenutno je u stabilnom stanju u bolnici, ali rane koje je zadobila na majčinskom srcu nikada neće zarasti – rekli su članovi porodice.

Nije jasno zašto su psi napali dvoje dečice s kojima su živeli od njihovog rođenja. Dva pitbula, mužjak Čič i ženka Mia, živeli su sa porodicom osam godina i nikada ranije nisu imali nijedan nasilni incident. Na telima dece biće urađena autopsija, a psi su odmah uhvaćeni i eutanazirani. (objektiv.rs)