BILAL ŽESTOKO PONIZIO JANJUŠA! Nakon jučerašnjeg susreta, Brajlović imao da kaže samo JEDNO! Njegovu reakciju svi su ČEKALI!

Showbizz

BILAL ŽESTOKO PONIZIO JANJUŠA! Nakon jučerašnjeg susreta, Brajlović imao da kaže samo JEDNO! Njegovu reakciju svi su ČEKALI!

U toku jučerašnjeg, prvog dana 2023.godine, Marko Janjušević Janjuš je ušao maskiran u Deda mraza kako bi zadrugarima podelio poklone, što je Maju posebno obradovalo. Mnogi su komentarisali da su se ponovo rodile simptaije, a sada se tim povodom oglasio i starletin bivši dečko, Bilal Brajlović.

Kako mnogi komentarišu da su se stare čarke i varnice između ovog bivšeg ljubavnog para vratile, oglasio se sada Bilalom Brajlović, koji je imao da kaže samo jedno, a zasigurno se neće dopasti Janjušu.

– Majine bivše ne mogu uporediti sa mnom, iz razloga što su se oni uviek vraćali Maji. Filip je nije sklonio ni nakon prevare sa Čorbom, pa nakon toga je spavala i sa mnom i on opet nešto kruži oko nje. Svi njeni bivši kruže oko nje! Sa njom sam završio nakon onih scena sa Fićom i nikada sa moje strane ništa neće više biti. To je završena priča i to ću dokazati kada uđem u “Zadrugu”. Garantujem da sam ja stvarno završio sa njom i dabogda izgubio svu podršku ako budem sa njom – zaključio je Bilal. (kurir.rs)