“HTELA SAM DA SE OBESIM” Majci Aleksandre Nikolić pozlilo zbog ćerkinog pomirenja sa Carem! Slovenka otkrila da li ih PODRŽAVA

Showbizz

“HTELA SAM DA SE OBESIM” Majci Aleksandre Nikolić pozlilo zbog ćerkinog pomirenja sa Carem! Slovenka otkrila da li ih PODRŽAVA

Slovenka Nikolić, majka rijaliti učesnice Aleksandre Nikolić, oglasila se i prokomentarisala Aleksandrin odnos sa Filipom Carem.

– Ja pričam samo istinu. Kod mene je sve po pravdi. Videla sam sve kako je bilo s Carem, jako mi je teško palo, pozlilo mi je. Ja sam i rekla da sam htela da se obesim. Takav mi je momenat bio, da ni sama ne znam šta da kažem – ispričala je Slovenka, a onda je prokomentarisala sve uvrede koje je Car uputio Aleksandri u poslednje vreme, kao i njegove optužbe da je bila intimna sa mužem svoje rođene sestre Jelene.

– To je strašno, odvratno. Moje dete i ja smo bili tamo gde je udata Jelena. Dva puta smo dole bili. Tako da sam se zgranula i prosto mislim da Filip ima dobru dušu i da vredi imati ga kao druga i prijatelja. Što se tiče ljubavnih odnosa, to je katastrofa. Sklon je uvredama, izmišljotinama, ne znam čemu to. Da li je to njegova slabost ili je u mladosti nešto imao jako grozno. Ne znam… Mislim da su to posledice neke iz mladosti. Doživeo je verovatno neku užasnu stvar i da jednostavno mu je svaka žena ista – rekla je Slovenka.

Slovenka je potom prokomentarisala rivalstvo Maje i Aleksandre.

– Sve pratim. Maja kao Maja. Imala je neko ne baš pohvalno detinjstvo. Odatle idu ti kompleksi. Ta deca žele da su uvek u prvom planu i iznad njih ne može bukvalno niko da bude. To je s Majom slučaj. Boli me što vređa Aleksandru i što joj gnusne reči upućuje, Aleksandra joj nijenu ružnu reč nije uputila. I ona je nečije dete, nije Maja kriva što je takva. Znam ja da je i za mene rekla da sam vračara, da sam ja prostitutka… Aleksandru više priče o Bujanovcu ne dotiču, mene dotiču. Znam ko je moje dete i tako da mogu pričati, istraživali su, ali dokaza nema. Znam svašta o mnogima tamo koje su svašta radile. Znam da bi se Aleksandra bunila što dajem bilo kakve intervjue -kazala je Slovenka i dodala:

– Meni ona nikad Filipa nije spominjala. Ja sam ranije rekla da Filip ima neko nešto u sebi, neki X faktor. Ona je uvek govorila da joj ne spominjem njega. Ne znam da li je ona to suzbijala u sebi ili šta je to bilo. Ja kad sam videla njih zajedno, pala sam u postelju, katastrofa. Kritikuju me kažu mi da ću umreti, da ću se razboleti, šlogirati.. Pitanje je dana kad će to sve da pukne. Nema šanse da će to da potraje. S Aleksandrine strane da, vidite njeno ponašanje. Nema je nigde ni da komentariše, ni da se doteruje. Kad je s njim, ona se zapusti, zanemari sebe. Da li to njemu smeta ili ne, ja ne znam, ne mogu dušu da grešim. Pitanje je dana kada će to da pukne – zaključila je Slovenka u emisiji “Pitam za druga” na Red televiziji. (kurir.rs)