ANĐELA UBEĐENA DA ĆE NJENI RODITELJI PRIHVATITI VEZU SA ZVEZDANOM POD JEDNIM USLOVOM! Slavnić smislio i imena za njihovu decu! (VIDEO)

Showbizz

ANĐELA UBEĐENA DA ĆE NJENI RODITELJI PRIHVATITI VEZU SA ZVEZDANOM POD JEDNIM USLOVOM! Slavnić smislio i imena za njihovu decu! (VIDEO)

Večeras u emisiji ”Amidži šou” Ognjen Amidžić ugostio je u specijalnom izdanju posvećenom Danu ljubavi popularne rijalati parove – Miljanu Kulić i Nenada Macankovića Bebicu, Aleksandru Nikolić i Filipa Cara i Zvezdana Slavnića i Anđelu Đuričić.

Tom prilikom, Anđela i Zvezdan progovorila su o imenima za svoju decu, Anđela je otovorila dušu o svojim očekivanjima kada je odnos njene porodice prema njenoj vezi sa Slavnićem u pitanju.

– Nisu prezadovoljni sa tim, jer znaju moju grešku i sigurno će mu reći da nije trebalo da bude tako, ali ako vide da je bilo vredno truda, onda naravno da će podržati to. Sigurno da moj postupak nije za pohvalu, ali ako se kruniše sa svim onim o čemu smo pričali, onda je zaista vredelo truda – rekla je Anđela, a onda je Zvezdan otkrio koja imena je smislio za njihovu decu.

– Imena su spremna. Kristijan mi je mnogo lepo, pošto svi znamo Kristijana. Vuk isto – otkrio je Slavnić, a Anđela je dodala:

– Tu smo se odmah složili. Žensko ime ja imam prava da biram apsolutno, ali nemam smišljena imena još uvek – rekla je Anđela. (e-turneja.com)