Bora Santana vjerio Milicu Kemez na Dan zaljubljenih! (Foto)

Showbizz

Bora Santana vjerio Milicu Kemez na Dan zaljubljenih! (Foto)

Bora Santana i Milica Kemez Dan zaljubljenih su proveli u jednom restoranu, a Bora je izvadio skupocjeni prsten i zaprosio ju je.

Kemezova se pohvalila pratiocima na Instagramu i ozvaničila ovaj predivan trenutak. Santana je priznao da se pribojavao da ga Kemezova odbije, ali i da je gala svadba već uveliko u planu.

– Mislio sam da ću imati veću tremu, pravo da vam kažem… Vidiš ovu majicu? Evo, ovako sam bio obučen sinoć, nisam htio da budem kežual obučen kako ona ne bi ništa izvalila! Da sam se dotjerao, da sam se lickao i pickao, ona bi to izvalila. Bilo je fenomenalno! Ona nije mogla da spava do 6 ujutru… Legla je da spava kad sam ja krenuo na posao, prava euforifja je bila. Jako emotivan i dirljiv trenutak za mene, veliki korak – priča Bora u jednom dahu, pa otkriva da li se plašio da čuje “ne” od svoje ljepše polovine:

– Nije mi bilo svejedno! Zvao sam je da letimo helikopterom, ona se tu drala na mene: “Šta da letimo, hladno je”, ko zna šta je sve pomislila, pa sam se odlučio za nešto drugo. Jučer idem da pripremim sve to, ono zemljotres, sve se treslo, pomislih: “Nemoj da padne zgrada dok vadim taj prsten”, ali sve je super prošlo – rekao je Bora i priznaje da je svadba već uveliko u planu, piše Blic.

– Najvjerovatnije u septembru, od srijede do nedjelje! Ozbiljno, tako smo se dogovorili, ima da bude pravo slavlje – zaključuje Bora Santana. (ekskluziva.ba)