IZRONILA REKU SUZA! Marija iznenađena Miljaninom VERIDBOM sa Bebicom, Kulićeva sve vreme PLAKALA!

Showbizz

IZRONILA REKU SUZA! Marija iznenađena Miljaninom VERIDBOM sa Bebicom, Kulićeva sve vreme PLAKALA!

Voditelj i domaćin radio emisije “Amnezija” Osman Karić, zajedno je sa svojim kolegom Markom Janjuševićem Janjušem, prvo ugostio Mariju Kulić.

Sinoć je Bebica zaprosio Miljanu – rekao je Osman.

Ja sam čula kada su se vratili iz emisije, ali nisam shvatila ozbiljno. Da ti pravo kažem, dešavale su se veridbe u ranijim rijalitijima, pa su onda pričali da je to bila zaje**ncija. Ja bih volela da je to tako. Volela bih da je istina, a ako nije istina, sigurno će kad se završi rijaliti.

Do sada ovo šta je bilo i kako je bilo, vidim da on stvarno nju mnogo voli i najiskrenije. Bio je sa njom i u dobru i u zlu i pokazao je da danas sutra, da mene nema, da ću biti tu – rekla je Marija.

Nenad Macanović Bebica je ušao u radio, kako bi Mariji razjasnio da se uopšte nisu šalili.

Mi smo stvarno ozbiljni, nismo se zezali. Prilagodili smo se uslovima ovde, tako da znaš da se nismo zezali – rekao je Bebica.

Ako bi Veliki šef odobrio, da li biste voleli svadbu – pitao je Osman.

Ja bih volela – rekla je Marija.

Ali da budu pravi gosti i Miljana je rekla da to bude prava svadba – rekao je Bebica.

Meni nije jasno ovo sa roditeljima Marija – rekao je Karić.

Ni meni nije jasno. Koji roditelji bi bili srećni da čuju ovo?! Ona nešto radi iz gluposti, nešto iz nepromišljenosti, jednostavno, takva je. Pogotovo šta je radila sa njim prošle sezone. Uvede dečka, a pomiri se sa Zolom, pa na šta to liči? – rekla je Kulićka.

Ovo je jedna od najboljih njenih sezona, voleo bih da ostane takva…Šta te je navelo na plač tokom jučerašnjih klipova – rekao je Osman. (e-turneja.com)