OVAKO JE PROTEKAO PRVI SLOBIN SUSRET SA NASLEDNIKOM Radanović nikad iskreniji o dolasku prinove, a ova žena mu je odmah ČESTITALA

Showbizz

OVAKO JE PROTEKAO PRVI SLOBIN SUSRET SA NASLEDNIKOM Radanović nikad iskreniji o dolasku prinove, a ova žena mu je odmah ČESTITALA

Pevač Sloba Radanović danas je postao ponosni otac naslednika Damjana, a tim povodom organizovao je gala veselje u to ime.

Ekipa Kurira našla se na licu mesta, gde smo mogli primetiti Slobu koji nije skidao osmeh sa lica, a kako običaju nalažu majca je već bila iscepana.

Sloba Radanović pripadnicima sedme sile je otkrio i prve utiske.

– Prelepo, mislim da još nisam ni svestan! Jelena je super, sve je prošlo kako treba, hvala doktorima i sestrama – priča Sloba koji je potom otkrio i ko mu je prvi čestitao.

– Ja sam emotivan, sve je to nekako bitno! Kolege su pozvane sa kojima sam blizak! Prvo mi je čestitao kum, Jelenina mama, sestra koja je izašla i rekla da je sve kako treba – iskren je bio Radanović, a na pitanje da li su mu bivše devojke čestitale nije se mnogo obazirao.

– Nisam obraćao pažnju na to, hvala im ako jesu – rekao je ponosni otac, a onda je otkrio i kako je protekao prvi susret sa naslednikom Damjanom:

– Jeleni sam se zahvalio što mi je na svet donela sina! Ime smo izabrali zajedno! Sve je spremno, sve je kako treba! Sina sam video uživo! Predivan susret, nešto neopisivo! Tek kada odeš i vidiš uživo, shvatiš koliko je to minijaturno biće, nisam smeo da ga uzimam, ali rado ću sve naučiti! Emotivan sam, danas sam ceo dan bio na ivici, to je bio najlepši trenutak koji mi se desio u životu. (Kurir.rs)