‘ZA MENE NISU PAR’ Sanja isprozivala Zvezdana i ljubavnicu, priznala da Anđelu doživljava kao nebitnog PADOBRANCA

Showbizz

‘ZA MENE NISU PAR’ Sanja isprozivala Zvezdana i ljubavnicu, priznala da Anđelu doživljava kao nebitnog PADOBRANCA

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”. Naredno pitanje pročitano je Zvezdanu Slavniću.

Da li smatraš palčicu i Sanu kompetentnim da komentarišu Anđelu, a one svoje momke t.ku i psuju?

One bi navele šta je Anđela uradila i šta one rade, a to ne može da se stavi na tas. Ako ne mogu da im pomognem, neću ni da im odmognem. Anđela šta god bi rekla, Sanaj bi rekla da ona radi ovo – rekao je Zvezadn.

Moja veza je građena na zdravim temeljima. Slobosdni smo ušli u vezu normalnim tokom i lepim aktivnostima. Da li smo imali ensuglasice i kako smo doživljavali to ej naša tema. Za mene Anđela i Zvezdan nisu par, nego Ana i Zvezdan. Oni su godinu dana razlike od mojih roditelja. Ja da ih savetujem ne mogu i nemam pravo. Mogu samo da kažem da li mi se dopada rasturanje porodice. Aninu decu gledam kao zajedničku jer su odrastala sa njima. Itekako ću komentarisati šta mi se dopada i šta ne. Ne može se porediti veza nastala ovde i to napolju. Anđela je meni po meni padobranac i za mene nisu par – rekla je Sanja.

Sanja je ušla kao zauzeta devojka, pozdrav – rekao je Dragić

Ona je bila u vezi 15 dana, a on 5 godina. Nemaš ni ti pravo ništa da kažeš – rekao je Dragić.

Oni ne mogu znati da li sam izmislila – rekla je Sanja.

Smatram da sam apsolutno kompetentna da komentarišem. Naše veze su različite u potpunosti, slažem se sa Zvezdanom – rekla je Palčica.

Ja kao neko ko je imao 15 godina bračnog staža mislim da jesam kompetentna za to. Ove devojčice po meni to nisu. Palčica ne, ali Sanja je drugačija, zrelija – rekla je Sofija Una. (e-turneja.com)