Mala Mia Miljković već zarađuje: Luna i Marko neće morati plaćati opremanje sobe, ponude stižu sa svih strana!

Showbizz

Mala Mia Miljković već zarađuje: Luna i Marko neće morati plaćati opremanje sobe, ponude stižu sa svih strana!

Luna Đogani i Marko Miljković su postali roditelji djevojčice kojoj su dali ime Mia.

Poznato je da Luna i Marko imaju svoj Jutjub kanal, na osnovu kojeg zarađuju, a Luna naplaćuje reklame i na društvenoj mreži Instagram. Međutim, kako stoje stvari, mala Mia, iako je tek rođena, počela je već da zarađuje.

Lunu su i ranije “spopadali” sponzori za saradnju, a od kada je postala majka, ponude pristižu sa svih strana. Kako navodno priča dobro upućen izvor, Mia je zarađivala i prije rođenja, jer su komitenti koji se bavi bebi opremom Luni počeli nuditi saradnju prije par mjeseci, pa je Đoganijeva cijelu sobu za svoju princezu uredila zahvaljujući tiom reklamama i kompenzacijama.

– Zbog vlogova koji imaju nevjerovatnu gledanost, Luna je uspjela da sobu svoje nasljednice sredi isključivo kompenzacijama, sa veoma skupim brendovima namještaja i garderobe za bebu. U sobi je roze krevetac sa baldahinom na kojem su inicijali bebe, zatim kolijevka sa elektronskim ljuljanjem, i klupa sa povijanjem sa kadicom u kojoj se grije voda do potrebne temperature – rekao je izvor, koji je navodno imao prilike da vidi Miinu sobu.

Ovoliko interesovanje za saradnju je iznenadilo i samu Lunu i nadmašilo sva njena očekivanja.

– Zahvaljujući tome što je postala majka, Luni se sad otvara cijeli jedan spektar poslova i sadržaja, koje će moći da reklamira i plasira na mreže. Otkako se porodila, pokloni stižu sa svih strana, a sve je prilagođeno potrebama tek rođene bebe i mlade majke. Miljkovićeva ne odbija saradnje, u pregovorima je i za plaćena sponzorstva, koja su predložena i prije porođaja, a o svemu će razmisliti kada sa Mijom dođe kući – kaže izvor blizak rijaliti učesnici. (Alo.rs)

Odgovori