Devojku usmrtio nesavesni vozač: Dve godine kasnije majka je otkrila SRCEPARAJUĆU TAJNU

Svijet

Devojku usmrtio nesavesni vozač: Dve godine kasnije majka je otkrila SRCEPARAJUĆU TAJNU

Od trenutka ćerkine smrti za nju života nema

Mlada Olivija Alkir imala je samo 17 godina kada je pre dve godine izgubila život vozeći se sa drugom Edvardom Rajanom Belom, koji se trkao po drumu sa drugim mlaim vozačem, a vozačku dozvolu uzeo je samo dva dana pre tragedije, piše Vels onlajn.

Edvard se brzinom od 80 kilometara po času zakucao frontalno u Mercedes, a Olivija je poginula na licu mesta, dok su ostala lica koja su učestvovala u incidentu teško povređena.

Dve godine kasnije, Olivijina majka Joana (51) ne miri se sa smrću ćerke.

– Ne želim da bilo koje ljudsko biće prođe kroz ovo što sam ja prošla. Nikog nisam tako volela, niti je mene iko voleo kao Olivija. Ni dve godine kasnije nemam snage da uđem u njenu sobu. Sve je ostalo onako kao onog dana kada se tog jutra probudila, a potom i izgubila život . navela je Joana Alkir.

Ona je sve ovo vreme provodila u kampanji poznatoj kao Olivijino nasleđe, boreći se da se ovakvi slučajevi više nikad ne ponavljaju.

– Tog dana mi je rekla da ide u šetnju. Ni slutila nisam da će ući u automobil sa drugom koji je tek položio vozački ispit. Da sam to znala, sigurno je ne bih pustila. Ovako, nosićemo doživotnu tugu i bol – dodala je neutešna majka.

Devojka je sahranjena tri dana nakon tragedije, a čitav komšiluk bio je uzdrman time što se dogodilo, pomažući njenoj porodici novčano i u svakom drugom smislu.

Mladići koji su učestvovali u trci na drumu osuđeni su na pet godina zatvora. (objektiv.rs)

Odgovori