Nepoznat muškarac video ga da svaki dan pešači 20 kilometara na posao, pa mu je OVAKO ulepšao život

Ispovijesti

Nepoznat muškarac video ga da svaki dan pešači 20 kilometara na posao, pa mu je OVAKO ulepšao život

Neverovatan gest potpunog stranca

Kada je Majkl Lin iz Oklahome povezao na prašnjavom putu u nekoj nedođiji Dontea Freklina, nije ni slutio da će ga njegova priča pogoditi u srce.

Donte je svakog dana pešačio po 10 kilometara do posla i nazad kako bi bio na radnom mestu kuvara u restoranu “Buffalo Wild Wings” u Muru, prenosi KOKH-TV.

Dva stranca čavrljala su u Majklovom autu do Donteovog radnog mesta, pa je čovek saznao kroz kakve životne muke prolazi samohrani otac kako bi imao za sebe i decu.

– Kad je izašao iz automobila, počeo sam da plačem. Srce mi se steglo, znao sam da nešto moram da uradim da mu pomognem. Za početak sam mu narednog dana kad sam ga ugledao na putu dao novi bicikl, koji mi je na poklon dao klub u kojem kao rekreativac treniram. Prvo nije hteo da uzme pare, posle se predomislio kad sam ga ubedio. Potom sam na stranici GoFundMe uputio apel za pomoć ovom divnom čoveku – rekao je Majkl Lin.

Na Fejsbuku se u roku od nekoliko dana prikupilo oko 26.000 dolara, što je suma kojoj je Majkl planirao da iznenadi Dontea, koji bi s njom kupio sebi automobil.

– Nisam ovo očekivao da će mi se ikada desiti. Svi mi imamo svoje snove, ali za neke jednostavno znamo da se nikada neće ostvariti. Ovaj se jeste ostvario zahvaljujući ovom divnom čoveku, Majklu – rekao je ushićeno Donte. (objektiv.rs)

Odgovori