Pozvala taksi, pa s ljubavnikom ušla u auto: Kada je vožnja krenula, doživela je šok života

Ispovijesti

Pozvala taksi, pa s ljubavnikom ušla u auto: Kada je vožnja krenula, doživela je šok života

Ni u snu nije mogla da pretpostavi da će joj se sve ovako obiti o glavu

Neobičan slučaj otkrivanja prevare u braku zabeležen je na ulicama Medeljina u Kolumbiji.

Udata žena po imenu Jemi bila je jedne večeri kod ljubavnika, a u želji da provod produže do jutra, oni su pozvali taksi. Kako nije bilo nijednog slobodnog, naručili su Uber da bi otišli na željenu odrednicu.

Jemi je prilikom ulaska u auto imala masku, baš kao i njen ljubavnik, ali i vozač Ubera. Čim su ušli u auto, vozač pod lažnim imenom Leonardo primetio je da Jemi podseća na njegovu ženu, a kada je progovorila, odmah mu je bilo jasno da je to ona.

Ono što žena nije znala jeste da je njen suprug tog dana zamenio automobil sa prijateljem kako bi vozio večernju smenu i to pod njegovim imenom.

Posle stotinjak metara Jemi je ipak prepoznala svog supruga, a tada je počela prava drama.

Jemi je vikala na muža da stane s vožnjom, ali on nije hteo. Počeo je da psuje i nju i ljubavnika i onda je naglo zastao.

Pojedini očevici kažu da je došlo do krvavog okršaja između supruga i ljubavnika te je Jemi pokušala da ih razdvoji, a drugi da je Jemi sa ljubavnikom uhvatila tutanj kako bi izbegla histeriju svog muža.

Supruga je Uber kaznio što je koristio tuđi automobil i drugo ime, ali on nije mnogo mario za to. Podneo je zahtev za razvod braka i dete će najverovatnije pripasti njemu. (objektiv.rs)

Odgovori