Majka dečaka koji je NESTAO u bloku 45: Pozvao ga je neki čovek, ponudio mu je čokoladu i da se sakriju

Svijet

Majka dečaka koji je NESTAO u bloku 45: Pozvao ga je neki čovek, ponudio mu je čokoladu i da se sakriju

Iako se reč nestanak uglavnom povezuje sa otmicom, uzroci nestanka su različiti. Pre četiri dana u bloku 45 nestao je dečak Antonije ali je na sreću pronađen vrlo brzo. Razgovarali smo sa njegovom majkom pa pogledajte šta nam je rekla.

Koliko god roditelji bili oprezni, ponekada je dovoljan sekund da se dete izgubi iz vida. Ovakva situacija dogodila se Aniti Burgund Isakov odnosno njenom mužu dok je šetao sa trogodišnjim sinom u bloku 45.

– Vraćali su se na večeru i javili su mi se da stižu… Posle nekih pet do deset minuta me je zvao muž da mi kaže, ne vidim ga, ne znam gde je, dođi brzo. Ja sam bila smirena, pozvala sam odmah komšije… Njega je otac u trenutku izgubio iz vida, viknuo je da stane, potrčao za njim, ali ga više nije video – rekla je Anita.

Odmah nakon nestanka slučaj je prijavljen policija, a Antonijeva majka je takođe objavila i na fejsbuk grupu blok 45 info u koju su učlanjeni svi stanovnici bloka 45.

– Svi su počeli da ga traže. Pronađen 2 kilometra od mesta gde je nestao. Pronašla ga je jedna žena jedna koja je pozvala policiju. Videla ga je da stoji sam i da se okreće. Pitala ga je da li zna gde je, on je rekao da mu se čini da se izgubio – opisala je majka.

– On kaže da ga je pozvao neki čovek, da mu je ponudio čokoladu, nudio mu je i da se sakriju. Taj čovek mu je navodno ponudio da nađu tatu, ali ga je odveo daleko i onda se on izgubio – rekla je majka.

Dva sata izgledala su kao dve godine. Iako se sve dobro završilo strah i trauma su ostali.

Anita je rekla da je odlučila da sve ovo ispriča zato što joj se čini da ovo može da se dogodi svakom roditelju i da misli da je važno da se ovakva iskustva dele javno. Dodala je i da smatra da je mnogo važno kako mediji izveštavaju o ovakvim slučajevima jer ako osude roditelje, oni se neće usuditi da ispričaju iskustva ovako kao ona, a to će omogućiti da se ovakve situacije ponavljaju. (objektiv.rs)

Odgovori