ŠA OTKRIO KOME BI PRVO PRIŠAO – BIVŠOJ ŽENI IVANI ILI DJEVOJCI TARI: Reper ne prestaje da se žali i kuka, “Ne bih je grlio i ljubio” (VIDEO)

Showbizz

ŠA OTKRIO KOME BI PRVO PRIŠAO – BIVŠOJ ŽENI IVANI ILI DJEVOJCI TARI: Reper ne prestaje da se žali i kuka, “Ne bih je grlio i ljubio” (VIDEO)

Nenad Aleksić Ša dok je još trajala žurka žalio se Marku Đedoviću i Franu Pujasu na svoje greške i sve što je uradio tokom svog boravka u “Zadruzi”.

Pokušao je da nađe objašnjenje za postupke Tare Simov, a onda se sjetio i svoje bivše supruge Ivane, pa je otkrio kojoj od njih dvije bi prvo prišao kad izađe.

– Šta bi pomislio kad bi pogledao lijevo, desno? Ja mislim da bi prvo Ivani prišao – rekao je Đedović.

– Prišao bih Ivani, zagrlio je i rekao bih joj izvini. Tari bih rekao da moramo da razgovaramo, ne bih je grlio i ljubio. Sa Ivanom bih prvo pričao, za sve što sam uradio – priznao je Ša.

– Ne znam koje bi opravdanje Tara mogla da mi da za sve ovo, a da je logično. A šta kad Taru sretnem? – pitao je reper.

– Mislim da stvari koje je ona tebi uradila, ti preko njih nećeš moći da pređeš. I da osjetiš nešto, pokušaš, nikad nećeš moći, jer znaš da si bio majmun u tom odnosu – rekao je Đedović, pa dodao:

– Kad vidiš Ivanu, biće te sramota izgovorenih riječi ovdje. Ovo je sprdnja ovdje, ovo je smiješno, zamisli kad vidiš stvari iz prošlosti.

– Da li ja poslijje svega što sam uradio, zaslužujem da mi se desi nešto lijepo? – pitao se Ša.

– Uvijek dođe nešto dobro, da znamo šta nas čeka, neke stvari bismo radili namjerno – rekao je Đedović.

Detaljnije pogledajte u videu. (novi.ba)

https://www.youtube.com/watch?v=4bHhOkF4vh4&feature=emb_logo

Odgovori