MOŽETE LI PREPOZNATI KO JE OVO? SADA JE SVIMA POZNAT I SVAKI DAN GA VIĐAMO NA TELEVIZIJI, A PRE SLAVE JE… (FOTO)

Showbizz

MOŽETE LI PREPOZNATI KO JE OVO? SADA JE SVIMA POZNAT I SVAKI DAN GA VIĐAMO NA TELEVIZIJI, A PRE SLAVE JE… (FOTO)

Čovek koji je postao sinonim za muzičko takmičenje koje obara sve rekorde gledanosti. On je postao najveće lice domaće estarde, a važi i za jednog od najbogatijih lica sa estrade.

Njegovo ime je Aleksandar Saša Popović i poznati je muzičar, producent, tačnije direktor produkcijske kuće “Grand”, harmonikaš i osniač mega popularnog benda Slatki greh koji je svirao na nastupima Lepe Brene. U bivšoj Jugoslaviji punili su velike dvorne poput onih u Beogradu, Sarajevu, Zagrebu, Skopju i Ljubljani, a svirali su u skoro svakom mestu bivše Jugoslavije. Postali su najpopularnije zvezde ne samo Srbije i regiona, odnosno bivše Jugoslavije, nego i dijaspore. Njihovu veliku turneju u Bosni i Hercegovini ali i Hrvatskoj prekinula su ratna dešavanja.

Uskoro nakon toga bend se raspao. Danas možemo reći da je zaslužan za karijere mnogih pevača zajedno sa svojom suradnicom i kolegicom Fahretom Jahić dnosno Lepom Brenom. Sada je isplivala slika Popovića kada je bio maturant, a retko je ko odoleo da se ne nasmeje na ovakvu fotku. Izgledao je znatno drugačije.

Na slici možemo videti poznatog direktora Granda i osobu koja barata milionima, u odelu sa kravatom i brkovima, pa je izgledao kao da je mnogo stariji čovek.Sigurni smo da ga većina nije prepoznala, a da li ste vi? Pišite nam u komentarima ispod.(vasglas.info)

Odgovori