Molila komšije da joj pomognu jer je muž maltretira: Posle ove večeri ništa u kraju više nije bilo isto

Svijet

Molila komšije da joj pomognu jer je muž maltretira: Posle ove večeri ništa u kraju više nije bilo isto

Imali su dvoje dece i vrlo problematičan brak

Telo Vanese Rodrigez da Silve (31) pronađeno je spaljeno u đubretarskoj kesi tri dana nakon što je molila komšije da joj pomognu jer je muž konstantno tuče, napada i maltretira.

Telo je pronađeno u dvorištu farme u Novo Planaltu, u brazilskom okrugu Gojaš.

Nesrećna žena, majka dvoje dece, nestala je 11. avgusta, a pošto se pet dana nikom nije javljala, zabrinuta porodica je obavestila policiju, prenosi G1.

Muž nestale Vanese uhapšen je zbog posedovanja vatrenog oružja i municije, ali je pušten nakon plaćene kaucije.

Tek kada su otkrili telo nekoliko dana kasnije, proglasili su ga za glavnog osumnjičenog, ali on je u međuvremenu pobegao bez traga i od tada je u bekstvu.

Telo žene identifikovala je sestra Ženilva Rodrigez da Silva.

– Spalio ju je i ostatke stavio u dve đubretarske kese. Išli smo tamo i ranije da je tražimo, ali nismo ni pomislili da bi tu mogla da bude, sve dok policija detaljnije nije istražila to područje – navela je Ženilva, koja je dodala da su Vanesa i suprug 15 godina bili u braku i da im je odnos problematičan.

– Oduvek je bio čudan, tvrdoglav i preke naravi. Voleo je da juri žene, ali je zato bio strašno ljubomoran na vanesu. Čak je bio ljubo0moran i na njene rođake – dodala je Ženilva Rodrigez.

Dvoje dece od 5 i 11 godina, koja su ostala bez majke, trenutno borave sa bakom koja ih čuva dok se ne reši ovaj slučaj u potpunosti. (objektiv.rs)