Ustupila je mesto dedi u AUTOBUSU, a on je NAPAO: “Pitao me je za dečka s kojim sam izgubila NEVINOST”

Zanimljivosti

Ustupila je mesto dedi u AUTOBUSU, a on je NAPAO: “Pitao me je za dečka s kojim sam izgubila NEVINOST”

Ona je do detalja opisala kakvu neprijatnost je doživela i šta joj je u tim trenucima prolazilo kroz glavu

Jedna anonimna ženska osoba podelila je 2019. godine svoju ispovest i otkrila kakvu neprijatnu situaciju je doživela u autobusu. Njenu priču vam prenosimo u celosti.

– Srednja škola. Sedim u prepunom busu i neka devojka mi naredi, krajnje nadmeno, da treba da ustanem dedi koji stoji. Ja dedu nisam ni videla. Niti sam mu bila najbliže, em su svi koji sede bili đaci, mogla je da se obrati bilo kome – priča ova devojka i dodaje:

– Ali najlakše je biti bezobrazan prema ćutljivoj i sramežljivoj devojci. Ja naravno ustanem, deda sedne. Nemam mesta da se pomerim, pa ostanem da stojim pored. Deda doslovno nije prestao da mi priča narednih pola sata koliko je trajao put. Ali da je on meni pričao o nečemu normalnom – rekla je i objasnila o čemu je tačno bilo reči:

– Pričao mi je o vezama i se*u, prikladnim godinama za rađanje, i kako mi devojke decu nazovemo imenom momka sa kojima smo izgubile nevinost. U sebi sam vrištala i došlo mi je da zadavim onu pametnjakovićku koja je učinila svoje dobro delo za taj dan i meni priredila najmučnije putovanje ikad. Nadala sam se da postoji karma pa će i njoj neko pokvariti dan eto tek tako – zaključila je. (objektiv.rs)