Laura ostavila BEBU u kolima i misteriozno NESTALA: Nakon nekoliko dana pozvala oca i izustila ove reči

Svijet

Laura ostavila BEBU u kolima i misteriozno NESTALA: Nakon nekoliko dana pozvala oca i izustila ove reči

Neretko, javnost ostane šokirana misterioznim događajima, a stvar postane još više zabrinjavajuća kada se sazna da su celu priču upletena i deca.

Tako je, svet ostao zapanjen vešću da je 34-godišnja žena pod nerazjašnjenim okolnostima nestala, ostaviviši svog jedngodišnjeg sina samog u parkiranom automobilu.

Potom je, nekoliko dana nakon što je nestanak prijavljen, kontaktirala porodicu kako bi im javila da je “dobro” – što je navelo vlasti da prekinu potragu za njom, saopštila je policija.

Naime, žena po imenu Laura Red (34) pozvala je svog oca sa nepoznatog broja i rekla mu da je na sigurnom. Ona je tog jutra ovaj poziv obavila iz Jute, a zatim mu je poslala svoju fotografiju i odgovorila na niz pitanja na koja bi samo ona znala odgovore.

Zaprepašćen čovek je policiji objasnio šta se dogodilo i rekao da je sve u redu, te da obustave potragu koja je počela dva dana pre nego što se njegova ćerka javila nakon što je njen jednogodišnji sin pronađen sam u parkiranom automobilu u Montroseu.

Vlasti su se složile da prestanu da traže nestalu mamu, ali policajci i njena porodica još uvek ne znaju zašto je dečak prepušten sam sebi. Takođe, protiv nje nije podignuta optužnica za napuštanje deteta

– Ne znam šta se ovde dogodilo – rekao je jedan policijac i dodao:

– Razgovarao sam sa ocem u dubini pre nekoliko minuta i ni on još ne zna šta se dogodilo.

Njen otac Rendi je ranije rekao da nikada ne bi napustila sina:

– Ne bi ga ostavila samog. Nešto se dogodilo. Neko ju je na nešto naterao – rekao je on.

Ova istraga je još u toku. (objektiv.rs)