Otišla na pregled kod lekara, pa nastao KARAMBOL: “Mama me je čekala kući i sve je znala”

Zanimljivosti

Otišla na pregled kod lekara, pa nastao KARAMBOL: “Mama me je čekala kući i sve je znala”

Kako je ispričala, nije verovala da se nešto ovako može dogoditi

Iako se pretpostavlja da lekari treba da drže podatke o svojim pacijentima u strogoj tajnosti, ova žena se uverila u suprotno.

Naime, ona je bila šokirana kada je neočekivano zatrudnela i stoga je otišla kod porodičnog lekara radi potvrde. Ipak, on je potom vesti saopštio njenoj majci.

Ona je svoju priču podelila sa javnošću i prepričala kako se sve dogodilo. Najpre je objasnila da koristi kontraceptivne pilule i da nije očekivala da će ostati u drugom stanju, pa je bila poprilično zatečena kada se u to i uverila.

Otišla je kod porodičnog lekara koji je potvrdio rezultat, a zatim je otišla kući da se „sabere“. Međutim, kada je stigla, njena majka je već bila tamo i izgledala je uzbuđeno.

Majka je rekla da ju je doktor odmah pozvao da joj čestita, iako joj novopečena trudnica nije dala dozvolu.

Potom je, pobesnela, podelila svoju ispovest na Redditu i prepričala kako se osećala u tom trenutku.

– Nisam se osećala spremnom da kažem ikome osim mom dečku i očigledno doktoru, tako da sam malo poludela. Ipak, moj dečko me je uverio da neće moći reći bilo šta mojoj mami bez mog pristanka. Kada sam stigla kući, mama me je čekala jer je već znala za bebu. Očigledno je njena prijateljica poslala poruku da joj čestita pre nego što sam ja i stigla kući – požalila se i dodala:

– Moja porodica podržava bebu, ali da je to ispričala nekome ko ima drugačije stanovište, ishod bi zaista mogao biti loš – istakla je. (objektiv.rs)