“Mrzim tu ŽENETINU iz dna duše, želim joj najgore”: Svekrva brutalno PRETILA snaji, razlog je šokantan

Ispovijesti

“Mrzim tu ŽENETINU iz dna duše, želim joj najgore”: Svekrva brutalno PRETILA snaji, razlog je šokantan

Ona se požalila na izbor partnerke svog sina

Jedna anonimna ženska osoba podelila je svoju ispovest na sajtu na kojem ljudi svakodnevno dele svoje priče, iskustva i traže savete.

Naime, ona se na internetu požalila na izbor partnerke svog sina i istakla da se uprkos njenoj nadi da će se njihova veza okončati, dogodilo nešto što ih je spojilo zauvek.

– Moj sin od 27 godina se zaljubio i živi sa ženom 13 god starijom od sebe. Ona je bila udata i ima dete iz tog braka, a razvela se zbog mog sina. Pokušala sam da pričam s njom, pretila joj i nagovarala da ga ostavi ali oni su otišli u njen grad da žive tamo jer ona ima stan. Mislila sam da će je on na kraju ostaviti, sad čujem da je trudna nekoliko meseci i rodiće mu dete. Mrzim tu ženetinu iz dna duše i želim joj sve najgore, mlađa je od mene samo 8 godina, može majka da mu bude – napisala je ona i dodala:

– Sad nikad neće moći da se otkači od nje jer će imati dete koje ih vezuje. Muž mi je bolestan i pati za sinom, ali ne mogu da se pomirim sa njegovim izborom, ne mogu da vidim tu ženu koja je iskoristila moje dete, ko da je bilo teško zaljubiti se u mladog i lepog momka. Nikad neću imati mlađu snaju, sad je sve gotovo – zaključila je ona. (objektiv.rs)