Svekrva iz pakla: Nije mogla da joj oprosti što joj je “otela sina”, pa joj je OVAKO uzvratila

Ispovijesti

Svekrva iz pakla: Nije mogla da joj oprosti što joj je “otela sina”, pa joj je OVAKO uzvratila

Znala je da je to početak njenog terora

TikTokerka Šelbi Lin jedna je od onih mladih žena koja se baš “usrećila” sa svojom svekrvom.

Šelbi je na ovoj aplikaciji nedavno otkrila da je njena svekrva toliko ne podnosi da je prvu godišnjicu braka nje i supruga ona “proslavila” uz plač i nabijanje krivice na nos da joj je otela sina.

– Na prvu godišnjicu našeg braka, svekrva je okačila post na Instagramu, sliku nje i jednog našeg gosta sa venčanja uz komentar: ‘Pre godinu dana’. Ni suprug ni ja nismo na slici, već ona i prijatelj. Kada ju je njena ćerka upitala nedostaje li neko na slici, aludirajući na mene i njenog rođenog brata, svekrva je napisala: ‘Pa ti, jedino ti nisi bila tu’. Ništa da pomene mene i muža. Tada je počeo teror – kaže Šelbi.

Potom je poslala poruku Šelbinom mužu i rekla mu da nikako ne kači na mreže slike Šelbi i njega tog dana.

– Tražila mu je da tog dana, ako nešto želi da kači, to bude slika nje i njega, dakle majke i sina iz perioda njegovog detinjstva. Surovo, zar ne? – dodala je Šelbi.

Kada je Šelbin muž pozvao svoju majku da je pita šta joj je, kroz razgovor se “iznenada” setila da oni zapravo imaju godišnjicu.

– Prvo se napravila luda, a onda je rekla kako će naš dan uvek oplakivati jer je tada izgubila svog sina – zaključila je Šelbi kojoj su TikTokeri u velikom broju pružili podršku.

Na kraju je u komentarima otkrila i da svekrva ne dolazi kod njih u kuću niti želi da ih zove na kućni telefon, već samo traži direktan kontakt sa svojim sinom. (objektiv.rs)