“Baš me briga, neka se GOSTE o svom TROŠKU”: Mlada spremila pakleni plan za svatove, pa šokirala izjavom

Zanimljivosti

“Baš me briga, neka se GOSTE o svom TROŠKU”: Mlada spremila pakleni plan za svatove, pa šokirala izjavom

Opasna nevesta je svoju ideju podelila na jednoj Fejbuk grupi za venčanje, gde je usput i pitala da li je možda preterala u svojoj nameri

Buduća mlada podelila je svoju ispovest u kojoj je otkrila kakve “opasne namere” sprema za dan kada će izgovoriti sudbonosno da.

Ona je, kako opisala, smislila kako da napakosti onima koji nisu odogvorili na pozivnicu za venčanje. Kako je ispričala, doslovno će napraviti “sto srama” za sve “bezobrazne goste”.

Opasna nevesta je svoju ideju podelila na jednoj Fejbuk grupi za venčanje, gde je usput i pitala da li je možda preterala u svojoj nameri.

Kao šlag na tortu, dodala je, simbolično, da će svi oni morati sami sebi da plate hranu na svadbi i da se “goste” o svom trošku, pa čak i da ima kamion pun jela i predjela.

Kako je osmislila, svaki gost će dobiti tanjir za sebe, a oni koji je nisu udostoli odgovora će ostati praznih ruku, odnosno stomaka!

Buduća mlada je podelila svoje planove sa drugim budućim nevestama na društvenim mrežama, a njena ideja je podelila mišljenje javnosti. (objektiv.rs)