Sari pre dve nedelje poginuo sin: Dok joj je porodica neutešno jecala, dogodio se još veći UŽAS

Svijet

Sari pre dve nedelje poginuo sin: Dok joj je porodica neutešno jecala, dogodio se još veći UŽAS

Familija još ne može da dođe k sebi od šoka

Proklestvo familije Smit-Hejds nastavilo se proteklog vikenda kada je Sara Džejn Smit (41) preminula usled bola zbog poginulog sina. Ovo je četvrta smrt u famliji u 2021. godini.

Kada joj je policija Južnog Jorkšira u Velikoj Britaniji 24. oktobra zakucala na vrata kuće, Sara je znala da nešto nije u redu.

– Saopštili su mi tužnim glasom i sumornim izrazom lica da se dogodila tragedija i da je moj sin Martin poginuo u automobilu sa dvojicom drugova. Vraćali su se sa neke proslave i zakucali su se u drvo – rekla je pre dve nedelje Sara u ispovesti za Star.

Dok je neutešno plakala pred reporterima, Sara je istakla kako joj je sin Martin bio sve i kako se oseća kao da je neko bacio kletvu na familiju, pošto su joj rođeni brat Tomi Hajds i njegov sin Džoš preminuli takođe za volanom u januaru ove godine.

Sara kao da je slutila da ni njeno srce neće izdržati sve ove preteške boli i u subotu je jednostavno – izdahnula.

Sarin brat od tetke Nejton Smit napisao je na Fejsbuku da familija ne može još da dođe k sebi od smrti Martina a sada mora da se nosi i sa gubitkom voljene Sare.

– Teši me jedino što će majka ponovo u raju biti sa sinom, jer se radi o predobrim ljudima kojima je sudbina pre vremena oduzela živote. Mnogo ga je volela i pazila i njeno srce nije izdržalo – napisao je Nejton. (objektiv.rs)