Malog Lazara (5) čuvala je baka Elena, a onda se desio UŽAS: Umro im je na rukama, nju su odmah UHAPSILI

Svijet

Malog Lazara (5) čuvala je baka Elena, a onda se desio UŽAS: Umro im je na rukama, nju su odmah UHAPSILI

Dečak iz Velike Britanije David-Mario Lazar (5) nađen je mrtav sa ubodnom ranom u utorak u svom domu u Koventriju, piše Metro.

Njega je tog dana navodno čuvala baka Elena Anhel (49) dok su roditelji bili na poslu. Nju je policija uhapsila zbog sumnje da je ubila mališana.

Lazaru su policajci pokušali da pomognu pre nego što je stigla Hitna pomoć, ali dečaku nažalost nije bilo spasa.

– Medicinari su odmah počeli reanimaciju, ali nažalost, uprkos svim naporima, postalo je očigledno da se ništa ne može učiniti i potvrđeno je da je mrtav na licu mesta – saopštio je portparol Hitne pomoći.

Obdukcija je potvrdila da je uzrok smrti bila ubodna rana.

Skrhani roditelji Kristina i Dorinel odali su počast svom dečaku za koga kažu da nije skidao osmeh sa lica.

– Naš sin, on je bio najlepše dete na svetu. Bio je veoma srećan dečak. Uvek je bio nasmejan, od kada bi se probudio pa dok nije krenuo na spavanje. Imao je toliko energije. Voleo je da igra i peva – navodi se u izjavi koju su objavili majka i otac.

Policjski načelnik Ronan Tajrer rekao je da se istraga o tragičnoj smrti dečaka nastavlja.

– Naši specijalisti pružaju podršku njegovim roditeljima i ne možemo ni da zamislimo tugu koju mora da osećaju. Nastavljamo da apelujemo na ljude da izbegavaju spekulacije na društvenim mrežama ili deljenje objava koje bi mogle da dodatno doprinesu porodičnoj tragediji – saopštio je načelnik.(objektiv.rs)