HUSO JE OGORČEN I SRAMOTA GA JE! Ljuba Pantović šokirana dešavanjima u Zadruzi: Pljuvanje, vređanje, pa mirenje i onda sve IZNOVA

Showbizz

HUSO JE OGORČEN I SRAMOTA GA JE! Ljuba Pantović šokirana dešavanjima u Zadruzi: Pljuvanje, vređanje, pa mirenje i onda sve IZNOVA

Dešavanja u Beloj kući svakodnevno intrigiraju javnost, a najviše odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara.

Naime, Dalila se ponovo pomirila sa Filipom, iako je u više navrata rekla da se to nikada više neće dogoditi. Sada se za Kurir oglaisla njena drugarica Ljuba Pantović koja je šokirana Dalilinim ponašanjem. Ona se dotakla njihvog odnosa, veze Aleksandre i Dejana, kao i Dalilinog oca Husa Mujića.

Kako komentarišes dešavanja u Beloj kuci, tačnije pomirenje Dalile I Cara?

“Ja više ne mogu ni da se šokiram, ni iznenadim. Pljuvanje, vređanje, ponižavanje pa mirenje i onda sve iznova. Priča se jedno, radi se drugo, gaze se reči i obećanja. Po mom mišljenju to je prenisko i nedopustivo”.

Huso je izjavio da Dalilu ne bi podržao ni kada bi osvojila Beograd, a ne prvo mesto u Zadruzi. Da li podržavaš njegov stav?

“Gospodin Huso je njen otac i ja znam da ce on doći da bude uz nju kad god to bude potrebno! Tata je tata i tu nema pogovora. On je čovek ogorčen i sramota ga je zbog cele situacije, ali joj ne bi okrenuo leđa ni da još gore nešto uradi”.

Da li smatraš da će se Dalila I Dejan pomiriti, a da veza sa Carem nikako neće uspeti vani?

“Neće tu biti nikakvih veza napolju. Niti mogu da se pomire Dalila i Dejan, niti će Dalila biti sa Filipom, a ni Dejan i Aleksandra neće opstati. Sve je to ukupno jedna bljuvotina i najbolje po sve njih je “kud koji mili moji” i da se u životu više ne sretnu”.

Da li postoji šansa za tvoj ulazak u Zadrugu?

“Ne postoji! Ja sam rijaliti učešća jos od 2013 iskoristila kako treba, da promovišem svoj uspeh u sportu, znanje i program za savrsen izgled koji sam ja kreirala i to je zadnjih godina jedan od najboljih i najjačih programa na svetu. Klijenti su mi na 1 mestu i nikad ne bih mogla da dozvolim sebi da ih ostavim i uđem unutra”.

Kako ti se čini zet Peca? Da li Aleksandra planira venčanje uskoro?

“Peca je sasvim ok, ostvaren čovek. Bitno je kako se on čini Aleksandri i kako je njima zajedno. Što se tiče svega ostalog, za sve morate pitati Aleksandru”. (Kurir.rs/M.M.)