Ove žena je četiri godine MLAĐA od svojih sestara BLIZNAKINJA: Neverovatna igra sudbine (VIDEO)

Zanimljivosti

Ove žena je četiri godine MLAĐA od svojih sestara BLIZNAKINJA: Neverovatna igra sudbine (VIDEO)

Jedna žena je otkrila kako su ona i njene dve sestre trojke, uprkos tome što su rođene u razmaku od četiri godine. Šelbi iz SAD-a najmlađa je od trojki.

U videu objavljenom na njenom TikTok nalogu Šelbi je otkrila kako su njeni roditelji prošli vrstu oplodnje in vitro, najčešće poznatu kao IVF. Roditelji su to pokušali dok je IVF još bio relativno nova vest, devedesetih godina, kad su oplođeni embrioni umetnuti u matericu njene majke. Ona je nakon toga rodila Šelbine dve sestre, Kortni i Beku, koje danas imaju 32 godine.

Šelbi, koja ima 28 godina, rekla je da su koristili samo polovicu embriona za njene sestre, pa su četiri godine kasnije njeni roditelji odlučili ponovno da pokušaju, ali su lekari upozorili da to neće uspeti.

– Doktor je rekao mojoj mami da to nikada neće uspeti jer su predugo zamrznuti. Ali na kraju sam se rodila ja, bila sam čudo – kazala je ona.

To znači da su Šelbi i njene sestre trojke, premda udaljene četiri godine, jer su sve začete u isto vreme.

Snimci koje je objavila na tu temu od tada su postali viralni, sa više od 10,5 miliona pregleda, a korisnici su bili zapanjeni pričom. Jedan korisnik je napisao: “Odložili su te četiri godine.”

– Zapravo sam izbezumljen jer mi nikad nije u potpunosti jasno da su prava ljudska bića, baš kao što ste vi, godinama bila u zamrzivaču – neko je napisao šokirano.

– Nikad nisam razmišljao o tome, a sada sam opsednut time da si treća trojka koja je samo čekala u zamrzivaču – našalio se treći.

Drugi su tvrdili da Šelbi izgleda kao mešavina njene dve starije sestre, uprkos tome što Kortni i Beka nisu nimalo slične.

– Ti i Kortni imate istu gornju polovinu lica, a ti i Beka imate istu donju polovinu – dodao je drugi korisnik. (objektiv.rs)

@maximumstrengthpepto

i still get random shivers sometimes ❄️☃️ #takeaNAIRbreak #CatOnALeash #fyp #storytimevideos #birthstory #smallhands #frozen

♬ Classical Music – Classical Music