SMUVAO BIVŠEG DEČKA SVOJE ĆERKE, PA SA NJIM ČEKA DETE: Bebi kupio JAHTU od 4 MILIONA evra, a to nije jedina BAHATOST koju sprema!

Zanimljivosti

SMUVAO BIVŠEG DEČKA SVOJE ĆERKE, PA SA NJIM ČEKA DETE: Bebi kupio JAHTU od 4 MILIONA evra, a to nije jedina BAHATOST koju sprema!

Bari Drevit-Barlov (51), otac šestoro dece, očekivao je trojke sa svojim novim verenikom Skotom (27) i bivšim Tonijem, nakon što su sva tri muškarca dala svoj genetski materijal.

Ipak, trudnoća se svela na samo jedno dete, odnosno dečaka koji bi trebalo da se rodi 7. avgusta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barrie Drewitt-Barlow (@donbarrie1)

– Nismo prestali da kupujemo stvari za njega. On će sigurno biti razmažen kao i sva ostala deca. Kupili smo mu najnoviju dizajnersku odeću i opremili celu sobu – kaže Bari.

Međutim, najskuplja stvar koju su budući roditelji kupili za svog nerođenog sina svakako je jahta vredna četiri miliona evra.

– Ime jahte će biti River Drevit-Barlov, iako smo to menjali više od pet puta. Takođe planiramo da kupimo nekoliko nekretnina za sina. Mislim, pošteno je, jer smo svoj deci kupi nešto – kaže Bari.

Prema njegovim rečima, novac za novu bebu ne troše samo on i Skot, već i starija deca koja ne mogu da dočekaju prinovu.

– Moja ćerka je prošli mesec potrošila više od 28.000 evra samo na odeću za bebe. Svi smo veoma uzbuđeni – rekao je otac šestoro dece.

Bari i Skot planiraju da uskoro kupe novu kuću, a sve ove informacije dele sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram koji misle da je ovakav način života bahat.

– Ljudi će uvek pričati i stvarno ne obraćam pažnju. To je moj novac, ja radim za njega i trošiću kako god ja želim. Život je prekratak da bih se suzdržavao. Pare ne mogu da ponesem sa sobom u grob, tako da je idealno vreme da ih potrošim – zaključio je Bari.

Ipak, osim nenormalne svote novca koju je odvojio za svoje nerođeno dete, Barija prati još jedna velika bizarnost. Naime, Skot, koji je 24 godina mlađi od njega, je ujedno i bivši dečko njegove ćerke. (kurir.rs)