OVAJ JELOVNIK JE ZASLUŽAN ZA NJEN SAVRŠEN IZGLED U 62. GODINI: Savet Lepe Brene svaka žena mora da zapamti

Showbizz

OVAJ JELOVNIK JE ZASLUŽAN ZA NJEN SAVRŠEN IZGLED U 62. GODINI: Savet Lepe Brene svaka žena mora da zapamti

Lepa Brena gostovala je u regionalnoj emisiji “VIP dijeta”, u kojoj je pričala o teškim počecima promene ishrane, ali i o ohrabrujućim rezultatima koji su je gurali do samog ostvarenja cilja.

Pevačica Lepa Brena gostovala je u regionalnoj emisiji “VIP dijeta”, u kojoj je s gledaocima podelila što ju je to mitivisalo da krene s promenom ishrane, ali i kako su je ohrabrujući rezultati podstakli da dođe do cilja.

Za bosanske medije nutricionistkinja Jovana Srejić Ferlug analizirala je ovu proteinsku dijetu zbog koje Lepa Brena izgleda fantastično i u 62. godini.

Reč je o jelovniku koji sadrži tri obroka po danu, a napravljen je za pet dana jer se vikendom može malo opustiti ili kombinovati jela s nedeljnog menija, a o kojoj je hrani tačno reč, možete saznati dalje u tekstu.

”Morate biti zdravi, paziti šta jedete, spavati na vreme, ustajati na vreme, malo trenirqti, ali uglavnom se mora živeti, kako bih ja rekla, sportski vojnički ako hoćete izdržati ovaj ritam i ovaj tempo”, izjavila je Brena nedavno za IN Magazin.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

Lepa Brena, osim što čuva svoju besprekornu liniju, otkrila je i tajnu dugog braka, u kojem je punih 30 godina:

“Brak nije da ste se venčali pa je muž kupio ženu kao neki ormar, pa jedan dan kada dosadi, dođe mlađa i lepša. Mi žene rađamo decu, stvaramo novi život, naše telo se deformiše toliko puta i jako je teško vratiti se u top formu. Da vas ti vaši muževi ne menjaju kao stare ormare, nego da negujete taj odnos, da vas neko poštuje kada vam je teško i kada ste u patikama, a isto tako da vi njemu budete oslonac.” (stil.kurir.rs)