KAD JE SAZNAO DA MU JE ŽENA TRUDNA SAZIDAO JE TAJNU PROSTORIJU: Pronašli su ključ 7 godina kasnije, a onda je usledio veliki ŠOK!

Zanimljivosti

KAD JE SAZNAO DA MU JE ŽENA TRUDNA SAZIDAO JE TAJNU PROSTORIJU: Pronašli su ključ 7 godina kasnije, a onda je usledio veliki ŠOK!

Jedan otac maloletne devojčice je svojom maštovitošću i dovitljivošću oduševio svet.

On je, naime, kada su on i njegova supruga saznali da čekaju bebu, pregradio sobu namenjenu za prinovu i tako napravio “tajnu odaju” za dete, gde je sakrio nešto što će biti pronađeno godinama kasnije.

Kada je njegova ćerka napunila šest godina, zamolila ga je za džeparac. On je rekao da će joj dati novac, ali pod uslovom da raščisti staru kutiju pored prozora. Devojčica je pristala, ali nevoljno. Međutim, kada je pogledala unutra, primetila je neke gvozdene predmete. Kada je krenula da ih vadi iz kutije, na dnu je pronašla staru, pocepanu i izgorelu mapu, prenosi portal Little Things.

Devojčica se oduševila i krenula u potragu za blagom, koje joj je već sedam godina bilo nadohvat ruke. Od tate je tražila pomoć kako bi se uz mapu lakše orijentisala, dok su mama i baka sve vreme bile pored nje.

Devojčica je ubrzo shvatila da se blago nalazi baš u njenoj sobi, te je odmah otrčala i počela da opipava zidove kako bi pronašla tajni prolaz. Međutim, kako joj to nije pošlo za rukom, razočarano je pogledala u tatu, koji joj je rekao da kucne u zid i proveri da li je zvuk baš svuda isti. Tako su utvrdili da se iza središnjeg dela zida nalazi šupljina.

Otac je potom otišao po brusilicu, te je uz pomoć nje napravio otvor u zidu. Devojčica je brzo krenula da uđe kroz otvor, ali kada se našla u drugoj prostoriji, na prvi pogled joj se učinilo da je prazna, dok nije pogledala u pod i na njemu ugledala mali kovčeg s blagom.

Devojčica je tada ciknula od sreće i vratila se u svoju sobu, pa je brzo počela da istražuje svoj “plen”. U tom malog kovčegu je pronašla minđuše, novčiće, ogrlice i drugi nakit.

Tata je snimak objavio na Jutjubu, a komentari su se samo nizali. Mnogi su pohvalili kreativnost i posvećenost tate, a neki i njegovo pamćenje, jer bi, kako kažu, zaboravili na postojanje prostorije u roku od četiri meseca. Ovaj snimak ima više od 9 i po miliona pregleda, a mnogi se slažu da je ovaj supretata nadmašio sve po maštovitosti. (kurir.rs)